Informații și comenzi: 0763 502 222 | office@emasiniunelte.ro
Transpaleti standard

Transpaleti standard

Conține 4 produse.
Showing 1 - 4 of 4 items
 • Transpalet standard Unicraft PHW 2510 PRO
  UC.6158025

  Transpaletul standard Unicraft PHW 2510 PRO este ideal pentru transportarea de sarcini de pana la 2500 kg. Datorita capacitatii mari de ridicare si transport, acest transpalet este recomandat pentru exploatarea de catre firmele de transport de marfuri, precum si in diferite depozite.

  315 € fără TVA
  1 534 lei cu TVA
 • Transpalet standard Unicraft PHW 2506
  UC.6152506

  Transpaletul standard Unicraft PHW 2506 este ideal pentru transportarea de sarcini de pana la 2500 kg. Datorita capacitatii mari de ridicare si transport, acest transpalet este recomandat pentru exploatarea de catre firmele de transport de marfuri, precum si in diferite depozite.

  365 € fără TVA
  1 777 lei cu TVA
 • Transpalet standard Unicraft PHW 2505 K
  UC.6150256

  Transpaletul standard Unicraft PHW 2505 K este ideal pentru transportarea de sarcini de pana la 2500 kg. Datorita capacitatii mari de ridicare si transport, acest transpalet este recomandat pentru exploatarea de catre firmele de transport de marfuri, precum si in diferite depozite. Acest transpale este recomandat pentru spatiile inguste fiind dotat cu furci scurte (800 mm).

  463 € fără TVA
  2 254 lei cu TVA
 • Transpalet standard Cormak 2,5 Tone
  CTP2,5

  Transpalet standard Cormak 2,5 Tone | Echipamente de ridicare si transport Cormak 2,5 Tone este un transpalet standard recomandat pentru sarcini de pana la 2500 kg. Acest transpalet este recomadat  pentru utilizarea lui de catre firme de transport marfuri cat si in depozite.

   

Aplicabilitate | Utilizare

Acest tip de transpalet standard este ideal pentru transportarea de sarcini variabile, in diverse medii.

Rotile de directionare si role de sarcina sunt prevazute cu rulmenti de precizie care nu necesita intretinere.

Viteza de ridicare este reglabila continuu cu ajutorul unei supape de siguranta cu sensibilitate ridicata.

Toate functiile (ridicare, coborare si pozitia neutra) sunt actionate cu ajutorul unui singur maner.

Rola conducatoare este confectionara din aluminiu si este prevazuta cu suprafata de contact din cauciuc poliuretanic rezistent la abraziune.

Acest model de transpalet standard are o constructie solida fiind ideal pentru deplasarea sarcinilor foarte grele (maxim 5 tone).

Pompa hidraulica are o constructie speciala necesitand un efort redus pentru ridicarea sarcinilor foarte grele.

Acest transpalet este prevazut cu o constructie monobloc avand cadrul si furcile extrem de stabile si rezistente.

Recomandari | Avantaje

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru siguranţa dumneavoastră şi pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Unele modele de transpaleti sunt recomandate pentru spatiile inguste fiind dotat cu furci scurte.

Datorita capacitatii mari de ridicare si transport, acest transpalet este recomandat pentru exploatarea de catre firmele de transport de marfuri, precum si in diferite depozite.

Acest transpalet este ergonomic pentru o desfasurare nesolicitanta a operatiunii de transport pentru sarcini variabile.

Unghiul foarte mare de intoarcere asigura o mobilitate remarcabila si permite o manevrare facila a acestui transpalet chiar si in spatii restranse.

Rolele de transport care sunt pozitionate sub varful furcii permit stivuirea optima si patrunderea laterala pe sub paleti.

Acest transpalet are o o manevrabilitate foarte buna pe diferite suprafete de utilizare fiind ideal pentru diferite domenii de utilizare.

Este recomandat sa va alegeti transpaletul in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale transpaletilor standard permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.