Apelează: 0734 354 828

Abkanturi manuale cu falca superioara si cea inferioara segmentate

Abkant manual cu falca superioara si inferioara segmentate Metallkraft FSBM 1020-20HS2 Abkant manual cu falca superioara si inferioara segmentate Metallkraft FSBM 1020-20HS2 2
  stoc epuizat
  Abkanturi manuale cu falca superioara si cea inferioara segmentate

  Abkant manual cu falca superioara si inferioara segmentate Metallkraft FSBM 1020-20HS2

  Pret la cerere

  Solicita o oferta

  Abkanturile sunt masini utilizate pentru indoirea foii metalice, nu sunt cele mai rapide echipamente pentru aceasta operatiune dar, in cazul productiilor mici spre medii, acestea pot realiza fara probleme aplicatiile de indoire.

  Abkanturile cu falca superioara si inferioara segmentate sunt utilaje manuale folosite la indoirea tablei, care sunt prevazute cu falci segmentate. Acestea sunt ideale pentru indoirea diferitelor forme atipice. Orice model de abkanturi veti alege pentru activitatea dumneavoastra, acestea va pot creste productivitatea in atelierul de constructii metalice, oferind mai multe posibilitati de productie.

  eMasiniUnelte.ro oferteaza abkanturi manuale cu falca superioara si cea inferioara segmentate profesionale de la producatorii BERNARDO, METALLKRAFT, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.

  Filtrează după
  Lungime de lucru
  În plus... Mai puțin
  Deschidere maxima falci
  Unghi de indoire
  Fara indoire preliminara (fara preindoire)
  Dimensiuni segmente
  Producătorii
  În plus... Mai puțin
  Preț
  lei lei
  Filtru

  LICHIDARE DE STOC

  Produs adăugat în comparator