Apelează: 0734 354 828

Masini de slefuit combinate

Kombischleifmaschine OPTIgrind GZ 25CD Kombischleifmaschine OPTIgrind GZ 25CD 2
  Disponibil in stoc furnizor
  Masini de slefuit combinate

  Masina de slefuit combinata OPTIgrind GZ 25CD

  Transport gratuit
  Se afiseaza 1-12 din 21 produs(e)

  Masinile de slefuit combinate sunt utilizate pentru prelucrarea lemnului, tinandu-se cont de anumite reguli de exploatare si siguranta.

  Regulile de siguranta pentru folosirea masinilor pentru slefuit combinate sunt:

  • utilajul se va conecta la o priza montata corect si impamantata conform normelor de siguranta locale. Aceasta va fi montata de un electrician autorizat.
  • masinile pentru slefuit combinate necesita sa fie fixate pe un banc de lucru, stand sau alt cadru inainte sa fie folosite.
  • inainte de a pune in functiune masinile pentru slefuit combinate se vor verifica componentele acestora si accesoriile.
  • piatra de polizor va trebui sa fie verificata inainte de a porni echipamentul. Daca se observa vreun defect se va schimba piatra polizor.
  • inainte de utilizarea masinilor pentru slefuit combinate se va deconecta echipamentul de la reteaua de energie electrica si se va pune intrerupatorul principal pe pozitia OFF, rotindu-se piatra abraziva cu mana. Se va evita contactul pietrei abrazive cu componentele utilajului pentru a nu fi periclitata functionarea normala a echipamentului.
  • piatra de polizat trebuie sa atinga viteza maxima inainte sa fie in contact cu piesa de prelucrat
  • este recomandata utilizarea ochelarilor de protectie, cu lentile rezistente la impact pentru siguranta operatorului
  • este recomandata evitarea realizarii operatiunilor de ascutire a pieselor de prelucrat pe o parte a pietrei abrazive ci doar pe partea frontala a acesteia
  • este recomandata distanta de 2 mm intre mecanismele de fixare si pietrele abrazive, astfel incat piesa de prelucrat sa fie sustinuta corespunzator
  • cand diametrul pietrelor abrazive este mai mic de 80 mm acestea trebuie sa fie schimbate
  • inainte de inlocuirea pietrelor abrazive trebuie verificat ca viteza maxima specificata sa nu fie mai mica decat viteza maxima de rotatie a masinilor pentru slefuit combinate.

  Este recomandata respectarea normelor de siguranta in ceea ce priveste utilizarea masinilor pentru slefuit combinate pentru siguranta operatorilor.

  Ofertam masini pentru slefuit combinate profesionale de la producatorii CORMAK, HOLZSTAR, HOLZKRAFT si WINTER HOLZTECHNIK - calitate la un pret accesibil.

  Filtrează după
  Inclinare unitate de slefuire
  Dimensiuni banda de slefuit
  Dimensiuni piatra abraziva
  În plus... Mai puțin
  Putere motor S1
  În plus... Mai puțin
  Tensiune de alimentare
  Preț
  lei lei
  Producătorii
  Filtru

  RECOMANDAREA LUNII

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator