Informații și comenzi: 0763 502 222 | office@emasiniunelte.ro
Masini pentru gaurit multiplu

Masini pentru gaurit multiplu

Conține 10 produse.
Showing 1 - 10 of 10 items
 • Masina pentru gaurit multiplu Winter Variomax
  VARIOMAX

  Masina de gaurit multiplu Variomax | Utilaje prelucrare lemn Variomax este echipata standard cu 3 axuri 48/6 mm pentru gaurirea oe verticala si 13 axuri pentru gaurirea pe orizontala a pieselor. Unitatea de gaurire pneumatica garanteaza timpii scurti de lucru. Aceasta masina de gaurit are un raport cost-beneficiu foarte atractiv fiind recomandata utilizarii profesionale.

  2 950 € fără TVA
  14 098 lei cu TVA
 • Masina pentru gaurit multiplu Cormak MZ7121A
  MZ7121A

  Masina pentru gaurit multiplu Cormak MZ7121A MZ7121A este o masina de gaurit multiplu ce este dotata cu 21 de axuri ideale pentru gaurire in vederea imbinarii pentru diferite piese si a altor aplicatii. Unitatea de gaurire este unai inclinabila ce garanteaza timpi scurti de lucru.

  3 035 € fără TVA 3 483 € -448 €
  14 504 lei cu TVA
 • Masina pentru gaurit multiplu Bernardo DB 21
  10-1030

  Masina de gaurit multiplu DB 21 este dotata standard cu 21 de axuri ideale pentru gaurirea pieselor in vederea imbinarii pentru diferite piese si altor aplicatii. Unitatea de gaurire pneumatica inclinabila garanteaza timpii scurti de lucru facand ca acest model sa aiba un raport cost-beneficiu foarte atractiv.

  3 045 € fără TVA
  14 552 lei cu TVA
 • Masina pentru gaurit multiplu Holzmann DBM 21N
  DBM21N_400V

  Masina pentru gaurit multiplu Holzmann DBM 21N este echipata standard cu 21 de axuri ideale pentru gaurirea pieselor in vederea imbinarii pentru diferite piese si altor aplicatii. Unitatea de gaurire pneumatica inclinabila garanteaza timpii scurti de lucru recomandand acest model pentru utilizatorii profesionisit

  3 176 € fără TVA
  15 178 lei cu TVA
 • Masina pentru gaurit multiplu Winter BohrMax 21 Deluxe
  BOHRMAX21DELUXE

  Masina de gaurit multiplu BohrMax 21 Deluxe este echipata standard cu 21 de axuri ce realizeaza operatia de gaurire a pieselor in vederea imbinarii pentru realizarea diferitelor ansamble. Unitatea de gaurire pneumatica este inclinabila si garanteaza timpii scurti de lucru. Aceasta masina de gaurit are un raport cost-beneficiu foarte atractiv fiind recomandata utilizarii profesionale.

  3 500 € fără TVA
  16 726 lei cu TVA
 • Masina pentru gaurit multiplu Winter BohrMax 21
  BOHRMAX21

  Masina de gaurit multiplu BohrMax 21 este echipata standard cu 21 de axuri ce realizeaza operatia de gaurire a pieselor in vederea imbinarii pentru realizarea diferitelor ansamble. Unitatea de gaurire pneumatica este inclinabila si garanteaza timpii scurti de lucru. Aceasta masina de gaurit are un raport cost-beneficiu foarte atractiv fiind recomandata utilizarii profesionale.

  3 500 € fără TVA
  16 726 lei cu TVA
 • Masina pentru gaurit multiplu Winter BohrMax 21 DUO
  BOHRMAX21DUO

  Masina pentru gaurit multiplu Winter BohrMax 21 DUO BohrMax 21 DUO este echipata standard cu doua unitati de gaurire (una orizontala si una verticala), fiecare prevazuta cu 21 de axuri ce realizeaza operatia de gaurire a pieselor in vederea imbinarii pentru realizarea diferitelor ansamble. Aceasta masina de gaurit are un raport cost-beneficiu atractiv fiind recomandata utilizarii profesionale.

  4 500 € fără TVA
  21 505 lei cu TVA
 • Masina pentru gaurit multiplu Winter MZV 73212
  MZV73212

  Masina pentru gaurit multiplu Winter MZV 73212 este echipata standard cu doua unitati de gaurire (una orizontala si una verticala), fiecare prevazuta cu 21 de axuri ce realizeaza operatia de gaurire a pieselor in vederea imbinarii pentru realizarea diferitelor ansamble. Aceasta masina de gaurit are un raport cost-beneficiu foarte atractiv fiind recomandata utilizarii profesionale.

  4 500 € fără TVA
  21 505 lei cu TVA
 • Masina pentru gaurit multiplu Nikmann BM 21E
  BM21E

  Masina pentru gaurit multiplu Nikmann BM 21E este echipata standard cu 21 de axuri ce realizeaza operatia de gaurire a pieselor in vederea imbinarii pentru realizarea diferitelor ansamble. Unitatea de gaurire pneumatica este inclinabila si garanteaza timpii scurti de lucru oferind un raport cost-beneficiu foarte atractiv fiind recomandata utilizarii profesionale. Produs fabricat in EUROPA.

  4 500 € fără TVA
  21 505 lei cu TVA
 • Masina pentru gaurit multiplu Cormak MZ21X2
  CMZ21X2

  Masina pentru gaurit multiplu Cormak MZ21X2 MZ21X2 este o masina de gaurit multiplu ce este dotata cu 42 de axuri ideale pentru gaurire in vederea imbinarii pentru diferite piese si a altor aplicatii. Unitatea de gaurire este unai inclinabila ce garanteaza timpi scurti de lucru.

   

Masinile pentru gaurit multiplu sunt utilaje utilizate la prelucrarea lemnului care sunt prevazute cu multe axuri, in jur de 21, unde pot fi fixate mandrine cu burghie care sunt folosite pentru a realiza mai multe gauri simultan in piesa din lemn.

Axurile cu care sunt echipate masinile de gaurit multiplu, sunt recomandate la gaurirea pieselor pentru realizarea diferitelor imbinari sau la gaurirea usilor, a panourilor etc.

Aceste masini au in structura lor unitati de gaurire pneumatice inclinabile care asigura o productivitate crescuta si un timp eficient de lucru.

Masinile de gaurit multiplu sunt prevazute cu un sistem de avans reglabil ce permite realizarea gaurilor intr-un mod eficient.

Inaltimea de gaurit se face prin ajustarea inaltimii mesei suport care se poate situa usor la inaltimea dorita cu ajutorul unui afisaj digital sau mecanic.

Cele mai multe masini de gaurit multiplu sunt echipate cu sisteme automate pneumatice ce ajuta la fixare, gaurire si deblocarea piesei de prelucrat cu o pedala de actionare.

Aceste masini-unelte sunt ideale pentru productia de piese unice, dar si pentru lucrarile in serii mici si medii.

Sistemul pneumatic de control face ca aceste echipamente sa aiba o productivitate ridicata, aceste masini-unelte fiind recomandate si de timpii scurti de schimbare asigurati de sistemele de limitatoare si inlocuirea uneltelor taietoare datorata mandrinelor rapide.