Apelează: 0734 354 828

Sublere, Verniere

Se afiseaza 1-12 din 87 produs(e)
Filtrează după
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Sublere sunt instrumente de masurare care au doua brate mobile, care se pot deschide sau inchide pentru a masura dimensiunile unui obiect. Sublerele pot fi utilizate pentru a masura grosimea, diametrul, latimea sau lungimea unui obiect. Sunt comune in diverse domenii, inclusiv in industrie, in fabricarea de masini, in masurarea pieselor de schimb si in medicina pentru a masura distanta dintre doua puncte sau pentru a verifica daca un os sau un alt tip de tesut au o forma normala.

Un vernier este un instrument de masurare care se adauga la o scara gradata sau la un subler pentru a mari precizia masuratorilor. Un vernier consta dintr-o scara gradata suplimentara care se poate misca pe o scara principala gradata. In general, un vernier poate mari precizia masuratorilor cu pana la cateva zecimi sau sutimi de unitate de masura. Vernierele sunt comune in domenii precum ingineria mecanica si fizica experimentala pentru a masura dimensiunile precis ale unor obiecte sau pentru a realiza masuratori foarte precise ale unor cantitati fizice.

Sfaturi pentru achizitionarea sublerelor

Achizitionarea unor sublere poate fi o alegere importanta, in functie de scopul pentru care le vei utiliza. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa alegi sublere potrivite:

  • Identifica scopul pentru care le vei utiliza: Daca le vei utiliza intr-o aplicatie industriala, ar trebui sa alegi sublere cu o precizie mai mare decat daca le vei utiliza pentru masuratori casnice.
  • Verifica tipul de subler: Exista mai multe tipuri de sublere, inclusiv sublere cu sageata, sublere cu linie de masurare si sublere cu numar digital. Alege tipul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.
  • Verifica marimea si gama de masuratoare: Alege sublerele care sunt suficient de mari pentru a masura obiectele pentru care le vei utiliza, dar care sunt inca usor de manevrat.
  • Verifica precizia: Asigura-te ca sublerele pe care le alegi au o precizie suficient de mare pentru nevoile tale.
  • Verifica durabilitatea: Alege sublere realizate din materiale durabile, care vor rezista la utilizarea zilnica.
  • Verifica pretul: Compara preturile diferitelor optiuni pentru a gasi cea mai buna oferta.
  • Citeste recenziile: Cauta recenzii ale altor utilizatori pentru a afla cum se comportasublerele in utilizare reala.
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator