Apelează: 0734 354 828

Masini combinate circular de formatizat si freza

Masini combinate circular de formatizat si freza

Masina combinata circular de formatizat si freza Nikmann FK2

Pret la cerere

Solicita o oferta
Masini combinate circular de formatizat si freza

Masina combinata circular de formatizat si freza Nikmann SF 3 - 1500

Pret la cerere

Solicita o oferta
Masini combinate circular de formatizat si freza

Masina combinata circular de formatizat si freza Nikmann SF 3 - 2000

Pret la cerere

Solicita o oferta
Masini combinate circular de formatizat si freza

Masina combinata circular de formatizat si freza Nikmann SF 3 - 2300

Pret la cerere

Solicita o oferta
Masini combinate circular de formatizat si freza

Masina combinata circular de formatizat si freza Nikmann SF 2 - 2300

Pret la cerere

Solicita o oferta
Masini combinate circular de formatizat si freza

Masina combinata circular de formatizat si freza Nikmann SF 2 - 3000

Pret la cerere

Solicita o oferta
Masini combinate circular de formatizat si freza

Masina combinata circular de formatizat si freza Nikmann SF 2 - 3200

Pret la cerere

Solicita o oferta
Masini combinate circular de formatizat si freza

Masina combinata circular de formatizat si freza Nikmann SF 2 - 2544

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-12 din 13 produs(e)
Filtrează după
Inaltime max. de taiere 90°
Inaltime max. de taiere 45°
Unitate incizoare
Diametru ax
Inclinare ax
Putere motor circular S1 100%
Putere motor freza S1 100%
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Masini combinate circular de formatizat si freza sunt utilaje multifunctionale esentiale in industria prelucrarii lemnului. Acestea sunt folosite pentru a taia, freza si da forma lemnului, reprezentand un element de baza in atelierele de tamplarie si carpenterie.

Utilizarea Masinilor Combinate Circular de Formatizat si Freza

Aceste echipamente sunt folosite pentru a prelucra lemnul in diverse forme si dimensiuni. Ele sunt deosebit de valoroase in atelierele de tamplarie si carpenterie, unde se cere o mare diversitate de prelucrari.

Consideratii la Achizitionarea unei Masini Combinate Circular de Formatizat si Freza

Atunci cand alegeti un astfel de utilaj, luati in considerare puterea motorului, tipul de energie necesar, capacitatea de prelucrare, versatilitatea in utilizare, calitatea generala a componentelor, spatiul disponibil in atelier, siguranta operatorilor, posibilitatea de extindere sau upgrade, tipul de material care urmeaza a fi prelucrat si bugetul disponibil.

Avantajele Masinilor Combinate Circular de Formatizat si Freza

Aceste masini ofera economie de spatiu, datorita multifunctionalitatii lor, costul mai mic comparativ cu achizitionarea de utilaje separate pentru fiecare operatiune, precum si versatilitate in prelucrare. De asemenea, acestea ofera o inalta precizie si eficienta in prelucrarea lemnului.

Dezavantajele Masinilor Combinate Circular de Formatizat si Freza

Pot exista unele limitari, cum ar fi o limitare a dimensiunilor de prelucrare si o capacitate de productie mai mica in comparatie cu utilajele de mare capacitate. De asemenea, pot fi mai dificil de utilizat si de intretinut, comparativ cu masinile specializate.

Accesorii si Consumabile Necesare pentru Masinile Combinate Circular de Formatizat si Freza

Printre accesoriile si consumabilele necesare se numara lamele de taiere, discurile de frezare, placile de ghidare, curelele de transmisie si piesele de schimb pentru componentele care se uzeaza. Pot fi necesare si dispozitive de prindere, in functie de tipul de prelucrare.

Masini combinate circular de formatizat si freza sunt echipamente esentiale in prelucrarea lemnului, fiind la fel de importante in industria tamplariei si carpenteriei, cat si in atelierele mai mici. Acestea pot creste eficienta si productivitatea, asigurand totodata un nivel inalt de precizie si calitate a lucrarilor. Alegerile informate si atente pot duce la achizitionarea utilajului perfect pentru nevoile dumneavoastra, care va aduce valoare atelierului pentru ani de zile. In acest context, masinile combinate circular de formatizat si freza reprezinta o investitie semnificativa pentru orice atelier de prelucrare a lemnului, fie ca este vorba de un atelier de tamplarie, carpenterie sau un atelier industrial. Alegerea corecta a echipamentului si a accesoriilor potrivite poate asigura un flux de lucru eficient si productiv.

Acest model de masini combinate se utilizeaza la operatiunile de debitare si frezare a pieselor din lemn, fiind un utilaj compact si practic care prezinta doua functii.

Masinile combinate circular de formatizat si freza sunt prevazute cu un ferastrau circular utilizat in micile ateliere de prelucrare sau in domeniul casnic. Acestea sunt prevazute si cu o unitate de frezare care are o structura ergonomica si se utilizeaza usor si in siguranta, fiind ideala in micile ateliere de prelucrare a lemnului dar si pentru hobby.

Aceste modele spre deosebire de masinile combinate circular cu freza prezinta o masa mobila utilizata la taierea transversala la unghi de la 0 ° pana la 45 °. Ca si alte masini combinate, masinile combinate circular de formatizat si freza nu pot fi folosite in acelasi timp la doua operatiuni. Aceste utilaje se recomanda sa fie utilizate intr-un spatiu cu temperaturi intre 5 °C si 40 °C si o umiditate relativa de 30% - 95%.

Masinile combinate circular de formatizat si freza sunt utilizate de regula in atelierele mici de tamplarie si mai rar, in atelierele mai mari datorita inconvenientului prezentei timpilor de conversie intre operatiuni.

Aceste masini combinate prezinta si avantaje, fiindu-le necesar un spatiu mic in ateliere, fiind mai ieftine decat doua utilaje individuale care efectueaza aceleasi operatiuni la aceleasi standarde de calitate.

Intrebari frecvente (FAQs)

Ce este o masina combinata circular de formatizat si freza?
O masina combinata circular de formatizat si freza este un utilaj multifunctional folosit in industria prelucrarii lemnului. Aceasta poate efectua diverse operatiuni, cum ar fi taierea, frezarea si formatarea lemnului, devenind astfel un element esential in atelierele de tamplarie si carpenterie.
Ce dezavantaje pot avea masinile combinate circular de formatizat si freza?
Dezavantajele pot include limitarea dimensiunilor de prelucrare si o capacitate de productie mai mica in comparatie cu utilajele de mare capacitate. De asemenea, pot fi mai dificil de utilizat si de intretinut, comparativ cu masinile specializate.
Care sunt avantajele utilizarii unei masini combinate circular de formatizat si freza?
Avantajele includ economia de spatiu si costurile mai mici comparativ cu achizitionarea de utilaje separate pentru fiecare operatiune. De asemenea, masinile combinate ofera versatilitate in prelucrare, putand efectua o varietate de operatiuni cu acelasi utilaj, precum si un nivel inalt de precizie si eficienta.
Cum aleg cea mai potrivita masina combinata circular de formatizat si freza pentru atelierul meu?
Alegerea celei mai potrivite masini depinde de mai multi factori, cum ar fi tipul de prelucrare pe care intentionati sa o realizati, spatiul disponibil in atelier, siguranta operatorilor, posibilitatea de extindere sau upgrade, tipul de material care urmeaza a fi prelucrat si bugetul disponibil. Este recomandat sa va consultati cu un expert in echipamente de prelucrare a lemnului pentru a face cea mai buna alegere.
Ce accesorii si consumabile sunt necesare pentru o masina combinata circular de formatizat si freza?
Accesoriile si consumabilele pot include lame de taiere, discuri de frezare, placi de ghidare, curele de transmisie si piese de schimb pentru componentele care se uzeaza. In functie de tipul de prelucrare, pot fi necesare si dispozitive de prindere.
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator