Apelează: 0734 354 828

Telemetre

Telemetre

Bosch GLM 30 Telemetru laser, 0.15-30m, precizie 2mm

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-12 din 19 produs(e)

Telemetre sunt instrumente profesionale utilizate pentru a masura distante intre doua puncte fara contact fizic. Acestea utilizeaza adesea tehnologia laser pentru a obtine masuratori exacte si rapide.

Utilizari ale Telemetrelor

Telemetrele sunt instrumente esentiale in multe industrii, inclusiv constructii, topografie, design interior si exterior, si orice alt domeniu care necesita masuratori precise de distanta. Sunt folosite pentru determinarea distantelor, ariilor si volumelor, si pot fi utilizate chiar si pentru masuratori indirecte.

Alegerea Telemetrelor

Cand alegeti o telemetru, este important sa luati in considerare urmatoarele: precizia masuratorilor, distanta maxima de masurare, tipul de baterie si durata de viata, tipul de afisaj, rezistenta la conditii exterioare, functii suplimentare precum calculul ariei sau al volumului, portabilitatea, usurinta de utilizare si, desigur, bugetul.

Avantajele Telemetrelor

Avantajele telemetrelor includ precizia ridicata a masuratorilor, rapiditatea si usurinta de utilizare, posibilitatea de a masura distante mari fara ajutorul unei alte persoane, si capacitatea de a masura in conditii in care masuratorile traditionale pot fi dificile sau imposibile.

Dezavantajele Telemetrelor

Dezavantajele pot include nevoia de vizibilitate directa intre telemetru si punctul vizat, inexactitatea in conditii de lumina stralucitoare sau suprafete reflectorizante, si necesitatea de a inlocui bateriile.

Telemetre | Accesorii si Consumabile

Accesorii comune pentru telemetre includ carcase de protectie, trepiede pentru stabilitate imbunatatita, tinte reflectorizante pentru masuratori la distante mari sau suprafete dificile, si baterii de rezerva.

Telemetre sunt instrumente indispensabile pentru profesionisti si amatori deopotriva, oferind masuratori precise si rapide intr-o varietate de situatii. Fie ca aveti nevoie de un telemetru laser pentru masuratori in constructii, un dispozitiv portabil pentru topografie sau un instrument digital pentru proiectele de acasa, aveti la dispozitie o gama larga de optiuni. Retineti ca precizia, distanta de masurare, rezistenta si functiile suplimentare pot varia, asa ca asigurati-va ca ati evaluat toate aceste aspecte inainte de a face o alegere. In acelasi timp, nu uitati de accesoriile utile care pot imbunatati experienta de utilizare si eficienta telemetrului. Cu o selectie atenta, telemetrul potrivit va poate servi mult timp, oferindu-va masuratori de incredere in orice situatie. Indiferent daca aveti nevoie de un telemetru pentru utilizare profesionala sau pentru proiectele personale, exista o solutie potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

Intrebari frecvente (FAQs)

Cat de exacte sunt telemetrele laser?
Precizia unui telemetru laser poate varia in functie de model, insa multe telemetre profesionale pot masura cu o precizie de ±1 mm.
Cum functioneaza un telemetru laser?
Un telemetru laser functioneaza prin emiterea unui fascicul de lumina laser catre un obiect si apoi masurarea timpului necesar luminii sa se intoarca. Acest timp este folosit pentru a calcula distanta.
Ce este un telemetru si la ce se foloseste?
Un telemetru este un instrument utilizat pentru masurarea distantei intre doua puncte fara a necesita contact fizic. Este folosit intr-o varietate de industrii, inclusiv constructii, topografie si design interior si exterior.
Care sunt dezavantajele utilizarii unui telemetru laser?
Dezavantajele telemetrelor laser includ nevoia de vizibilitate directa intre telemetru si obiectul vizat, posibilitatea de a avea dificultati in masurarea suprafetelor foarte reflectorizante sau in conditii de lumina foarte puternica, si dependenta de baterii pentru alimentare.
Care sunt avantajele utilizarii unui telemetru laser fata de o ruleta traditionala?
Telemetrele laser permit masurarea rapida si precisa a distantelor mari, sunt usor de utilizat si pot realiza masuratori pe care ruletele traditionale nu le pot face, precum masurarea distantelor in linie dreapta intre doua puncte care nu sunt direct accesibile.
Filtrează după
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator