Apelează: 0734 354 828

Cricuri pneumatico-hidraulice

Cricuri pneumatico-hidraulice

Cric pneumatico-hidraulic Unicraft WWH 40000 PH

Pret la cerere

Solicita o oferta
Cricuri pneumatico-hidraulice

Cric pneumatico-hidraulic Unicraft WWH 40001 PH

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Aplicabilitate | Utilizare

Cricul pneumatico - hidraulic este un cric ce poate fi actionat pneumatic cu ajutorul unui compresor ideal pentru ridicarea sarcinilor de maxim 60 tone la inaltimi de pana la 207 mm.

Se caracterizeaza printr - o constructie robusta si compacta si este echipat cu role de incarcare din fonta acoperite cu poliuretan.

Ridicarea si coborirea poate fi controlata pneumatic cu ajutorul unui compresor si, totodata, acest cric pneumatico - hidraulic este echipat cu trei pistoane cromate cu suprafata neteda.

Aceste modele de cricuri pneumatice sunt livrate standard cu doua tampoane suplimentare din fonta ce permit marirea inaltimii de ridicare.

Se utilizeaza cricuri pneumatico - hidraulice pentru diferite aplicatii precum ridicarea si manevrarea diverselor piese in depozite de materiale, docuri, intreprinderi mecanice, santiere navale, fabrici de confectii metalice etc.

Recomandari | Avantaje

Constructia compacta si scurta, baza mare a acestui cric il recomanda pe acesta pentru ridicarea sigura a sarcinilor.

Un avantaj important il contituie echiparea cu sistem de control al supraincarcarii si valva de siguranta impotriva coborarii accidentale in cazul intreruperii alimentarii cu aer.

Tampoanele suplimentare din fonta cu care este prevazut cricul pneumatic pot fi utilizate atat separat, cat si impreuna pentru cresterea inaltimii de ridicare.

Acest cric profesional este prevazut cu maner in forma de T ce faciliteaza deplasarea si pozitionarea in zona de lucru si, de asemenea, elementele de control sunt pozitionate logic fiind usor de actionat.

Acest cric pneumatico - hidraulic este extrem de robust, stabil si fiabil si garanteaza un raport optim cost - beneficiu pentru utilizatorii profesionisti.

Acest model de cric pneumatico-hidraulic are o constructie robusta din tabla de otel ce garanteaza o exploatare sigura.

Este recomandat sa va alegeti modelul de cric in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale cricurilor profesionale pentru ridicare permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Filtrează după
Producatori
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator