Informații și comenzi: 0763 502 222 | office@emasiniunelte.ro
Ferastraie circulare pendulare

Ferastraie circulare pendulare

Conține 13 produse.
Showing 1 - 13 of 13 items
 • Ferastrau circular pendular Holzmann KAP 255XJL
  KAP255XJL_230V

  Ferastraul circular pendular Holzmann KAP 255XJL este conceput pentru a realiza lucrari de retezare, taieri inclinate si de imbinare in colt. Datorita latimii mari de taiere, de 430 mm, sistemului liniar cu laser pentru taieri de precizie si saniei limitatoare pentru fixarea sigura a pieselor, acest model este ideal pentru utilizatorii profesionisti.

  211 € fără TVA
  1 008 lei cu TVA
 • Ferastrau circular pendular Holzmann KG 305JL
  KG305JL_230V

  Ferastrau circular pendular Holzmann KG 305JL KG 305JL este unealta perfecta pentru prelucrarea lemnului, dar si a profilelor din plastic, placilor cu strat acoperitor si metalelor neferoase.

  211 € fără TVA
  1 008 lei cu TVA
 • Ferastrau circular pendular Holzmann TK 305
  TK305_230V

  Ferastraul circular TK 305 combina 3 functii intr-un singur echipament: ferastrau pendular, ferastrau unghiular si ferastrau circular cu masa, fiind ideal pentru lucrari de monta (pentru aplicarea parchetului, laminatului, taierea tevilor si profilelor etc.). Greutatea redusa permite transportul facil al masinii.

  264 € fără TVA
  1 262 lei cu TVA
 • Ferastrau circular pendular Bernardo ZKG 305 N
  09-1001

  Ferastrau circular pendular ZKG 305 N | Utilaje prelucrare lemn ZKG 305 N a fost conceput pentru a realiza lucrari de retezare, taieri inclinate si de imbinare in colt. Datorita latimii mari de taiere, de 430 mm, sistemului liniar cu laser pentru taieri de precizie si saniei limitatoare pentru fixarea sigura a pieselor, acest model este ideal pentru utilizatorii profesionisti.

  267 € fără TVA
  1 276 lei cu TVA
 • Ferastrau circular pendular Holzstar KGZ 305 E
  HS.5702305

  Ferastraul circular pendular Holzstar KGZ 305 E KGZ 305 E a fost conceput pentru a realiza lucrari de retezare, taieri inclinate si de imbinare in colt. Datorita latimii mari de taiere, de 340 mm, sistemului liniar cu laser pentru taieri de precizie si saniei limitatoare pentru fixarea sigura a pieselor, acest model este ideal pentru utilizatorii profesionisti.

  278 € fără TVA
  1 329 lei cu TVA
 • Ferastrau circular pendular Holzmann KAP 305JL
  KAP305JL_230V

  Ferastrau circular pendular Holzmann KAP 305JL Capacitatea de taiere drept la 90°/90°: 340 x 115 mm Capacitatea de taiere imbinare in colt la 45° dreapta / stanga: 240 x 85 mm KAP 305JL este ideal pentru prelucrarea lemnului, profilelor din plastic, placilor cu strat acoperitor si metalelor neferoase. 

  285 € fără TVA 308 € -23 €
  1 360 lei cu TVA
 • Ferastrau circular pendular Bernardo ZKG 305 D
  09-1005

  Ferastraul circular pendular ZKG 305 D este ideal pentru prelucrarea lemnului, profilelor din plastic, placilor cu strat acoperitor si metalelor neferoase. Prin dotarile standard: functia de taiere dublu inclinata si dublu de imbinare in colt, sina limitatoare si sistemul liniar laser, aceasta masina este flexibila si ideala pentru montaje interioare.

  300 € fără TVA
  1 434 lei cu TVA
 • Ferastrau circular pendular Holzkraft KGZ 3050
  HS.5701305

  Ferastraul circular pendular Holzkraft KGZ 3050 a fost conceput pentru a realiza lucrari de retezare, taieri inclinate si de imbinare in colt. Datorita latimii mari de taiere, de 310 mm, sistemului liniar cu laser pentru taieri de precizie si saniei limitatoare pentru fixarea sigura a pieselor, acest model este ideal pentru utilizarea intensiva de catre utilizatorii profesionisti.

  776 € fără TVA
  3 708 lei cu TVA
 • Ferastrau circular pendular Bernardo TMS 255
  09-1006

  Modelul TMS 255 combina 3 functii intr-un singur echipament: ferastrau pendular, ferastrau unghiular si ferastrau circular cu masa, fiind astfel ideal pentru lucrari de montaj interioare, ca de exemplu: aplicarea parchetului, laminatului, taierea tevilor si profilelor etc. Greutatea redusa permite transportul facil al masinii.

   
 • Ferastrau circular pendular Bernardo TMS 305 G
  09-1007

  Fierastrau circular pendular Bernardo TMS 305 G TMS 305 G combina 3 functii intr-un singur echipament: ferastrau pendular, ferastrau unghiular si ferastrau circular cu masa, fiind ideal pentru lucrari de montaj, ca de exemplu: aplicarea parchetului, laminatului, taierea tevilor si profilelor etc. Greutatea redusa permite transportul facil al masinii.

   
 • Ferastrau circular pendular Bernardo ZKG 255 D
  09-1004

  Fierastrau circular pendular ZKG 255 D ZKG 255 D este ideal pentru prelucrarea lemnului, profilelor din plastic, placilor cu strat acoperitor si metalelor neferoase. Prin dotarile standard: functia de taiere dublu inclinata si dublu de imbinare in colt, sina limitatoare si sistemul liniar laser, aceasta masina este flexibila si ideala pentru montaje interioare.

   
 • Ferastrau circular pendular Cormak COR305G-JS
  CCOR305G-JS

  Ferastrau circular pendular Cormak COR305G-JS | Utilaje prelucrare lemn COR305G-JS este un ferastrau circular pendular ce realizeaza lucrari de retezare, taieri inclinate si de imbinare in colt. Acest ferastrau este recomandat utilizatorilor profesionisti datorita sistemului liniar cu laser pentru taieri de precizie si saniei limitatoare pentru fixarea sigura a pieselor.

   
 • Ferastrau circular pendular Cormak COR305JS/1207
  CCOR305JS-1207

  Ferastrau circular pendular Cormak COR305JS/1207 | Utilaje prelucrare lemn COR305JS/1207 este un ferastrau circular pendular ce realizeaza lucrari de retezare, taieri inclinate si de imbinare in colt. Acest ferastrau este recomandat utilizatorilor profesionisti datorita sistemului liniar cu laser pentru taieri de precizie si saniei limitatoare pentru fixarea sigura a pieselor.

   

Pentru realizarea diferitelor operatiuni de taiere in atelierele de prelucrare a lemnului se utilizeaza fierastraie circulare pendulare.

Un fierastrau circular pendular este un fierastrau circular utilizat pentru realizarea de debitari transversale sau la unghi cu acuratete ridicata a diferitelor piese din lemn.

Majoritatea modelelor de ferastraie circulare pendulare sunt masini unelte de dimensiuni mici, portabile fiind usor de exploatat si sunt echipate cu panze circulare intre 200 mm si 300 mm.

Un ferastrau circular pendular realizeaza operatia de taiere cu ajutorul unui disc circular actionat de un motor electric.

Piesa de prelucrat este pozitionata, in general, cu ajutorul unui ghidaj longitudinal care asigura precizia inclusiv pentru debitarea la unghiuri diferite de unghiul drept.

In industria de prelucrare a lemnului sunt cunoscute mai multe tipuri de ferastraie pendula, si anume:

 • Fierastrau circular pendular standard – are un cap pivotant vertical cu panza circulara care asigura taierea, inclusiv la unghi prin rotirea mesei, capul de taiere ramanand in pozitia verticala in timpul prelucrarii.
 • Fierastrau circular pendular cu ansamblu cu mitra – are un cap pivotant rotativ pentru realizarea de taieri la unghi. Majoritatea acestor modele de fierastraie pendula sunt dotate cu cap rotativ intr-o singura directie. Unele modele de astfel de circulare pendulare sunt prevazute cu masa si in partea superioara a capului taietor permitand utilizarea acestora ca si fierastraie circulare cu masa (facilitand astfel realizarea de taieri longitudinale).
 • Ferastrau circular pendular cu culisa – este un fierastrau circular cu pendula cu ansamblu cu mitra dotat optional cu posibilitatea de culisare a capului taietor pe cursa axa transversala. Aceste fierastraie pendula permit debitarea unor piese de prelucrat supradimensionate.

Modelele de fierastraie circulare pendula sunt fierastraie debitare lemn specializate pentru taierea sectiunilor transversale, fiind imposibila utilizarea acestora pentru taierile longitudinale.

Pentru asigurarea preciziei de debitare unele modele ,de ferastraie circulare cu pendula sunt echipate cu sisteme laser pentru marcarea zonei de debitare.

Majoritatea modelelor de astfel de circulare pendulare moderne sunt prevazute cu dispozitive de protectie a panzei circulare retractabile la coborarea bratului.

Exploatarea sigura a acestor modele de pendulare cu panza circulara este garantata de dotarea standard a acestora cu sisteme de fixare cu excentric a pieselor de debitat.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra de prelucrare, va propunem o gama variata de fierastraie circulare pendulare, gama ce include numeroase modele cu diferite capacitati de prelucrare, atat pentru utilizatorii amatori, cat pentru profesionistii din ateliere de prelucrare a lemnului cu productie de serie.

eMasiniUnelte va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si bugetului disponibil.