Apelează: 0734 354 828

Ferastraie circulare pendulare

Ferastraie circulare pendulare

Ferastrau circular pendular Cormak COR305G-JS

Pret la cerere

Solicita o oferta
Ferastraie circulare pendulare

Ferastrau circular pendular Cormak COR305JS/1207

Pret la cerere

Solicita o oferta
Ferastrau circular pendular Holzkraft KGZ 3050 Ferastrau circular pendular Holzkraft KGZ 3050 2
  Pret la cerere
  Ferastraie circulare pendulare

  Ferastrau circular pendular Holzkraft KGZ 3050

  Pret la cerere

  Solicita o oferta

  Pentru realizarea diferitelor operatiuni de taiere in atelierele de prelucrare a lemnului se utilizeaza fierastraie circulare pendulare.

  Un fierastrau circular pendular este un fierastrau circular utilizat pentru realizarea de debitari transversale sau la unghi cu acuratete ridicata a diferitelor piese din lemn.

  Majoritatea modelelor de ferastraie circulare pendulare sunt masini unelte de dimensiuni mici, portabile fiind usor de exploatat si sunt echipate cu panze circulare intre 200 mm si 300 mm.

  Un ferastrau circular pendular realizeaza operatia de taiere cu ajutorul unui disc circular actionat de un motor electric.

  Piesa de prelucrat este pozitionata, in general, cu ajutorul unui ghidaj longitudinal care asigura precizia inclusiv pentru debitarea la unghiuri diferite de unghiul drept.

  In industria de prelucrare a lemnului sunt cunoscute mai multe tipuri de ferastraie pendula, si anume:

  • Fierastrau circular pendular standard – are un cap pivotant vertical cu panza circulara care asigura taierea, inclusiv la unghi prin rotirea mesei, capul de taiere ramanand in pozitia verticala in timpul prelucrarii.
  • Fierastrau circular pendular cu ansamblu cu mitra – are un cap pivotant rotativ pentru realizarea de taieri la unghi. Majoritatea acestor modele de fierastraie pendula sunt dotate cu cap rotativ intr-o singura directie. Unele modele de astfel de circulare pendulare sunt prevazute cu masa si in partea superioara a capului taietor permitand utilizarea acestora ca si fierastraie circulare cu masa (facilitand astfel realizarea de taieri longitudinale).
  • Ferastrau circular pendular cu culisa – este un fierastrau circular cu pendula cu ansamblu cu mitra dotat optional cu posibilitatea de culisare a capului taietor pe cursa axa transversala. Aceste fierastraie pendula permit debitarea unor piese de prelucrat supradimensionate.

  Modelele de fierastraie circulare pendula sunt fierastraie debitare lemn specializate pentru taierea sectiunilor transversale, fiind imposibila utilizarea acestora pentru taierile longitudinale.

  Pentru asigurarea preciziei de debitare unele modele ,de ferastraie circulare cu pendula sunt echipate cu sisteme laser pentru marcarea zonei de debitare.

  Majoritatea modelelor de astfel de circulare pendulare moderne sunt prevazute cu dispozitive de protectie a panzei circulare retractabile la coborarea bratului.

  Exploatarea sigura a acestor modele de pendulare cu panza circulara este garantata de dotarea standard a acestora cu sisteme de fixare cu excentric a pieselor de debitat.

  Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra de prelucrare, va propunem o gama variata de fierastraie circulare pendulare, gama ce include numeroase modele cu diferite capacitati de prelucrare, atat pentru utilizatorii amatori, cat pentru profesionistii din ateliere de prelucrare a lemnului cu productie de serie.

  eMasiniUnelte va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si bugetului disponibil.

  Filtreaza produsele
  Dimensiuni maxime panza circulara
  mai multe filtre restrange filtrele
  Putere motor S1
  mai multe filtre restrange filtrele
  Tensiune de alimentare
  Pret
  lei lei
  Producator (marca)
  mai multe filtre restrange filtrele
  Filtreaza

  RECOMANDAREA LUNII

  Produs adăugat în comparator