Apelează: 0734 354 828
Filtrează după
Tip capse
Tip cuie
Lungimi capse utilizate
Lungimi cuie utilizate
Deschidere capse
Capacitate magazie
Racord conexiune
Presiune de lucru
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Capsatoare pneumatice sunt unelte de prelucrare a lemnului, care folosesc tehnologia capsarii pentru a fixa diferite materiale impreuna. Ele sunt considerate un echipament de fixare de inalta precizie, eficiente si profesionale, cunoscute pentru capacitatea lor de a realiza lucrari de calitate.

Capsatoare pneumatice | La ce se utilizeaza?

Capsatoare pneumatice sunt folosite in multe industrii, inclusiv in prelucrarea lemnului, pentru a atasa tapiserii, a fixa panouri sau placi de lemn, sau pentru a atasa materiale izolatoare. Aceste unelte de fixare sunt esentiale in atelierele de tamplarie, in constructii si in fabricarea mobilei.

10 lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti un utilaj din Capsatoare pneumatice pentru atelierul dumneavoastra

  1. Puterea: Un capsator pneumatic puternic va putea penetra materiale mai dure.
  2. Greutatea: Capsatoarele pneumatice mai usoare sunt mai usor de manevrat.
  3. Capacitatea magaziei: O capacitate mai mare inseamna mai putine intreruperi pentru reincarcare.
  4. Reglarea adancimii: Aceasta va permite sa controlati cat de adanc intra capsele in material.
  5. Siguranta: Verificati daca capsatorul are caracteristici de siguranta, cum ar fi un blocator de declansare.
  6. Dimensiunea capselor: Asigurati-va ca capsatorul poate utiliza dimensiunea capselor de care aveti nevoie.
  7. Costul: Considerati costul initial al capsatorului, dar si costul capselor.
  8. Marca: Unele marci sunt cunoscute pentru durabilitate si suport pentru clienti.
  9. Durabilitate: Un capsator bine facut va dura mai mult.
  10. Usurinta de utilizare: Un capsator ergonomic va fi mai confortabil de utilizat.

Avantaje Capsatoare pneumatice

Capsatoare pneumatice sunt rapide si eficiente, permitand utilizatorului sa fixeze un numar mare de capse intr-un timp scurt. Acestea ofera si o mare precizie, ceea ce le face ideale pentru lucrari care necesita o atentie deosebita la detalii.

Dezavantaje Capsatoare pneumatice

Desi capsatoarele pneumatice au multe avantaje, exista si cateva dezavantaje. Acestea pot fi mai costisitoare decat alte unelte de fixare si pot necesita intretinere periodica. De asemenea, acestea necesita o sursa de aer comprimat pentru a functiona.

Ce accesorii si consumabile sunt necesare?

Capsatoarele pneumatice necesita capse, care vin in diferite dimensiuni si forme, in functie de proiect. De asemenea, veti avea nevoie de o sursa de aer comprimat, cum ar fi un compresor. In functie de model, s-ar putea sa aveti nevoie si de ulei pentru a mentine mecanismul capsatorului in stare buna. Este, de asemenea, esential sa aveti echipament de protectie, cum ar fi ochelari de siguranta si manusi.

Capsatoare pneumatice sunt unelte de prelucrare a lemnului indispensabile, recunoscute pentru eficienta si precizia lor. Indiferent daca lucrati intr-un atelier de tamplarie sau in constructii, alegerea unui capsator pneumatic de calitate este esentiala pentru a asigura o fixare rapida si precisa. Cu tehnologia capsarii avansata, aceste unelte de fixare ofera o solutie versatila si profesionista pentru o gama larga de aplicatii. Desi necesita un anumit grad de intretinere si o sursa de aer comprimat, avantajele pe care le aduc in termeni de viteza si precizia lucrului fac ca aceste echipamente de capsare sa fie o investitie valoroasa pentru orice atelier.

Va punem la dispozitie si consumabilele necesare: cuie pentru pistolul de batut cuie pneumatic de diferite dimensiuni ( 32mm, 45mm, 50mm sau 64mm) sau capse tapiter pentru capsatoare pneumatice de 12mm, 18mm, 22mm sau 25mm.

Intrebari frecvente (FAQs)

Ce este un capsator pneumatic?
Un capsator pneumatic este un dispozitiv care utilizeaza aer comprimat pentru a impinge capsele in diferite materiale, cum ar fi lemnul sau plasticul. Acesta este cunoscut pentru precizia si eficienta sa si este adesea utilizat in industriile de prelucrare a lemnului si de constructii.
Capsatoarele pneumatice pot fi periculoase?
Ca orice unealta puternica, un capsator pneumatic poate fi periculos daca nu este utilizat corect. Este important sa purtati echipament de protectie adecvat, sa urmati instructiunile producatorului si sa aveti grija in timpul utilizarii. De asemenea, este important sa pastrati capsatorul intr-o stare buna de functionare prin intretinere regulata.
Capsatoarele pneumatice sunt greu de utilizat?
Nu, capsatoarele pneumatice sunt destul de usor de utilizat odata ce va obisnuiti cu ele. Totusi, este important sa cititi si sa urmati instructiunile furnizate de producator pentru a asigura utilizarea corecta si in siguranta a dispozitivului.
Pot folosi un capsator pneumatic fara un compresor de aer?
Nu, capsatoarele pneumatice necesita o sursa de aer comprimat pentru a functiona. Aceasta este adesea furnizata de un compresor de aer, care comprima aerul intr-un rezervor si apoi il elibereaza pentru a alimenta capsatorul.
Ce dimensiuni de capse pot fi utilizate cu un capsator pneumatic?
Dimensiunea capselor pe care un capsator pneumatic le poate utiliza depinde de modelul specific al capsatorului. In general, capsatoarele pneumatice pot accepta o gama larga de dimensiuni de capse, dar este intotdeauna cel mai bine sa verificati specificatiile producatorului.
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator