Apelează: 0734 354 828

Masini de slefuit cu banda


Masinile de slefuit cu banda pentru metal sunt utilaje prevazute cu un cablu electric cu un conductor de impamantare si o mufa de impamantare. Mufa acestui echipament trebuie sa fie conectata la o priza cu impamantare, montata corespunzator in conformitate cu normele de siguranta. Stecherele acestor masini de slefuit cu banda pentru metal nu trebuie sa sufere modificari.In cazul in care aveti indoieli cu privire la priza potrivita pentru utilizarea acestui echipament, apelati la un electrician calificat pentru a efectua verificarea prizei.

Masinile de slefuit cu banda trebuie sa fie conectate doar la retelele cu impamantare. Racordarea masinilor pentru slefuit metal cu banda trebuie sa se faca pe directia corecta de rotire a motorului (la 400 V).

Se recomanda sa se tina cont de recomandarile de impamantare a masinilor de slefuit cu banda pentru metal pentru a utiliza echipamentul corespunzator cu normele de siguranta si pentru a elimina riscul electrocutarii.

eMasiniUnelte.ro oferteaza pe piata din Romania o gama complexa de masini de slefuit cu banda pentru metale de la producatori cunoscuti cum ar fi: CORMAK din Polonia, HOLZMANN din Austria si OPTIMUM din Germania.

Filtrează după
Turatii
Dimensiuni banda de slefuit
În plus... Mai puțin
Viteza banda de slefuit
În plus... Mai puțin
Dimensiuni masa de slefuit
Putere motor S1
În plus... Mai puțin
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
În plus... Mai puțin
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Produs adăugat în comparator