Informații și comenzi: 0763 502 222 | office@emasiniunelte.ro
Masini de slefuit cu banda

Masini de slefuit cu banda

Conține 34 produse.
Showing 1 - 34 of 34 items

Masinile de slefuit cu banda pentru metal sunt utilaje prevazute cu un cablu electric cu un conductor de impamantare si o mufa de impamantare. Mufa acestui echipament trebuie sa fie conectata la o priza cu impamantare, montata corespunzator in conformitate cu normele de siguranta. Stecherele acestor masini de slefuit cu banda pentru metal nu trebuie sa sufere modificari.In cazul in care aveti indoieli cu privire la priza potrivita pentru utilizarea acestui echipament, apelati la un electrician calificat pentru a efectua verificarea prizei.

Masinile de slefuit cu banda trebuie sa fie conectate doar la retelele cu impamantare. Racordarea masinilor pentru slefuit metal cu banda trebuie sa se faca pe directia corecta de rotire a motorului (la 400 V).

Se recomanda sa se tina cont de recomandarile de impamantare a masinilor de slefuit cu banda pentru metal pentru a utiliza echipamentul corespunzator cu normele de siguranta si pentru a elimina riscul electrocutarii.

Ofertam masini de slefuit cu banda profesionale de la producatorii BERNARDO, METALLKRAFT, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.