Apelează: 0734 354 828

Masini manuale pentru roluit profile

Masini manuale pentru roluit profile

Masina manuala pentru roluit profile Cormak PR-3

Pret la cerere

Solicita o oferta
Masina manuala pentru roluit profile Cormak RBM 10 Masina manuala pentru roluit profile Cormak RBM 10 2
  Pret la cerere
  Masini manuale pentru roluit profile

  Masina manuala pentru roluit profile Cormak RBM 10

  Pret la cerere

  Solicita o oferta

  Masinile de roluit profile sunt folosite in domeniul de prelucrare a metalelor, in procesul de roluire prin realizarea de tevi si de profile intr-un mod profesionist.

  Masinile manuale de roluit sunt actionate manual. Pentru a eficientiza procesul de roluire, ansamblarea masinilor de roluit profile trebuie realizata corect si corespunzator cu normele de montare, dupa fazele din ghidul utilizatorului. Corectitudinea montajului echipamentului duce la o functionare eficienta si precisa. Se recomanda sa utilizati aceste masini-unelte in conditii de siguranta, evitand fortarea echipamentului in timpul operatiunii de roluit.

  Masinile de roluit profile sunt prevazute cu tije pozitionate in partile laterale ale acestora, ajutand piesa de prelucrat sa nu se intoarca asimetric. Utilizarea masinilor de roluit profile presupune luarea unor masuri de siguranta cum ar fi: purtarea unei masti de protectie, casti pentru urechi, imbracaminte protectoare care reduc considerabil riscul de accidentare.

  Masinile de roluit profile sunt construite dupa cele mai noi tehnologii astfel incat putem considera ca evolutia acestei industrii nu stagneaza si ca aceasta este in permanenta evolutie.

  eMasiniUnelte.ro oferteaza in Romania masini manuale profesionale pentru roluit profile de la producatorii CORMAK, METALLKRAFT, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.

  Filtreaza produsele
  Producator (marca)
  mai multe filtre restrange filtrele
  Filtreaza

  RECOMANDAREA LUNII

  Produs adăugat în comparator