Apelează: 0734 354 828

Platforme cu role


Aplicabilitate | Utilizare

O platforma cu role se recomanda pentru mutarea diferitelor sarcini, precum echipamente, utilaje cu sarcini cuprinse intre 3 si 18 tone.
De regula, platformele cu role sunt utilizate pentru deplasare. Aceasta poate avea loc in linie dreapta, il linie curba sau succesiv.
Aceaste platforme de transport pot fi dotate standard cu 4 pana la 12 role, iar greutatea maxima pe care o pot transporta, in functie de model, este de 18 tone.
Anumite modele de platforma cu role sunt echipate standard cu 4 role confectionate din nylon pe rulmenti prevazute cu suprafata antiderapanta din cauciuc.
Se utilizeaza platforme cu role pentru diferite aplicatii precum incarcarea, descarcarea, transportul si manevrarea diverselor piese in depozite de materiale, docuri, intreprinderi mecanice, santiere navale, fabrici de confectii metalice etc.
Constructia acestei platforme cu role este conceputa astfel incat sa fie cat mai echilibrata si mai sigura, nefiind necesara depunerea unui efort marit in timpul manipularii.

Recomandari | Avantaje

Achizitionarea acestui echipament este foarte avanajoasa deoarece are dimensiuni reduse si este usor de depozitat.
Cu acest tip de platforma pot fi transportate sarcini pana la 18 tone, in conditii de siguranta. Daca este utilizata corect poate reduce 3% din greutatea deplasata.
Se recomanda folosirea acestei platforme cu role la inaltimi mici pentru o utilizare in conditii de siguranta.
Aceasta platforma cu role are o constructie robusta din tabla de otel ce garanteaza o exploatare sigura.
Platforma cu role este modelul ideal pentru deplasarea unor sarcini in conditii de siguranta datorita raportului foarte bun calitate-pret.
Este recomandat sa va alegeti modelul platforma cu role in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care aceasta va fi supusa, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.
Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale platformelor cu role pentru transport permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.
Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

ATENTIE:

• temperatura ambientala in hala de productie trebuie sa fie de peste 5 grade Celsius altfel cauciucul de pe role devine casant si se poate rupe
• suprafata podelei trebuie sa fie de asemenea lina fara praguri si diferite obstacole
• incarcarea trebuie sa se efectueze uniform pe toata suprafata platoului (repartizarea greutatii sa fie de asemenea uniforma)
• in niciun caz nu se accepta incarcare peste limita admisa

Filtrează după
Producatori
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator