Apelează: 0734 354 828

Transpaleti cu furci joase


Aplicabilitate | Utilizare

Acest transpalet cu furci joase are o capacitate de 1000 kg si este ideal pentru utilizarea in depozitele de marfa si de catre firmele de transport de marfuri datorita inaltimii minime pana la care pot ajunge furcile: 35 mm sau 51 mm in functie de model.

Acest model de transpalet este robust si are roti din metal cu rulmenti, acopetite cu poliuretan special de rulare. Respecta dimensiunile standard pentru furci, anume 1150 x 550, cu ridicare la 200 mm.

Rolele de transport sunt pozitionate sub varful furcilor si permit stivuirea optima si patrunderea laterala pe sub palet.

Toate functiile acestui utilaj cum ar fi cea de ridicare, cea de coborare si pozitia neutra, sunt actionabile cu ajutorul unui singur maner.

Rola conducatoare este confectionata din aluminiu si este prevazuta cu suprafata de contact din cauciuc poliuretanic rezistent la abraziune.

Acest model are o constructie solida fiind ideal pentru deplasarea in siguranta a sarcinilor cu amprenta mare la sol.

Recomandari | Avantaje

Inaltimea joasa a furcilor fac ca acest transpalet sa fie ideal pentru deplasarea paletilor cu dimensiuni diferite de cele standard, precum si pentru marfurile nepaletizate.

Manerul ergonomic asigura o exploatare facila a transpaletului.

Unele modele de transpaleti sunt recomandate pentru spatiile inguste fiind dotat cu furci scurte.

Datorita capacitatii mari de ridicare si transport, acest transpalet este recomandat pentru exploatarea de catre firmele de transport de marfuri, precum si in diferite depozite.

Acest transpalet este ergonomic pentru o desfasurare nesolicitanta a operatiunii de transport pentru sarcini variabile.

Unghiul foarte mare de intoarcere asigura o mobilitate remarcabila si permite o manevrare facila a acestui transpalet chiar si in spatii restranse.

Acest transpalet are o manevrabilitate foarte buna pe diferite suprafete de utilizare fiind ideal pentru diferite domenii de utilizare.

Este recomandat sa va alegeti transpaletul in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Un avantaj important il reprezinta, de asemenea, raportul foarte bun cost – calitate.

Filtrează după
Capacitate
Lungime furci
Latime furca
Latime totala furci
Inaltime ridicare maxima furci
Distanta dintre furci
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator