Informații: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro
Masini pentru satinat

Masini pentru satinat

Conține 2 produse.
Showing 1 - 2 of 2 items
 • Masina pentru satinat Holzmann SM 100
  HZ.SM100_230V

  Masina pentru satinat Holzmann SM 100 este ideala pentru realizarea diferitelor operatiuni de slefuire, polisare, satinare etc. Aceasta masina este potrivita pentru prelucrarea materialelor, precum: otel inoxidabil, metale neferoase, otel etc. Aceasta masina este conceputa si pentru debavurare, curatarea si indepartarea ruginii si rezidurilor de vopsea de pe diverse suprafete.

  992 Lei cu TVA
 • Masina pentru satinat METALLKRAFT SM 100
  MK.3990100

  Masina pentru satinat Metallkraft SM 100 este ideala pentru realizarea diferitelor operatiuni de slefuire, polisare, satinare etc. Aceasta masina este potrivita pentru prelucrarea materialelor, precum: otel inoxidabil, metale neferoase, otel etc. Aceasta masina este conceputa si pentru debavurare, curatarea si indepartarea ruginii si rezidurilor de vopsea de pe diverse suprafete.

  2 317 Lei cu TVA

Masinile pentru satinat fac parte din categoria masinilor pentru slefuit metal si sunt utilizate la operatiunile de slefuire, polizare si structurare a pieselor metalice.

Aceste echipamente sunt utile in prelucrarea pieselor din metale neferoase, aluminiu, plastic si otel inoxidabil.

Masinile de satinat au o modalitate de operare ergonomica folosind ambele maini, necesitand un efort scazut.

Masinile de satinat au o constructie solida, din aluminiu, care asigura o durata lunga de utilizare. Pentru alegerea unei masini pentru slefuit metal potrivite aplicatiei si bugetului disponibil este necesar sa stiti operatiunile ce pot fi efectuate cu aceste echipamente.

Ofertam masini pentru satinat profesionale de la producatorii CORMAK, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.