Apelează: 0734 354 828

Motosape


Folosita pentru maruntirea solului, motosapa este acel utilaj agricol ce isi gaseste intrebuintarea in activitatile de pregatire a solului in vederea insamantarii sau plantarii, intretinerea culturilor, arat, fiind un ajutor nepretuit gospodarului care doreste sa practice o agricultura eficienta.

Motosape se numara printre utilajele agricole indispensabile gospodariei tale (in cazul in care detii o gradina/suprafata de teren agricol, desigur), gratie capacitatii acesteia de a-ti permite sa muncesti mai putin si sa castigi mai mult. Astfel, inspirati de interesul aratat de catre clientii nostri in legatura cu utilajele din magazinul nostru care au cea mai mare priza la public, am realizat o lista care speram sa te ajute si pe tine in decizia de cumparare a unei motosape.

https://www.youtube.com/watch?v=NJUbeAm4g20

Motosapa este o masina cu transmisie melcata, cu o latime a frezelor de maxim 50 cm, pe care se pot atasa diverse accesorii pentru lucrarea si intretinerea solului. Acestea sunt utilaje usoare, ce dispun de motoare in 4 timpi, cu rol in maruntirea solurilor usoare. Se utilizeaza cu precadere in gradini, solarii si sere.

Filtrează după
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator