Apelează: 0734 354 828

Ferastraie verticale de formatizat panouri

Ferastraie verticale de formatizat panouri

Ferastrau vertical de formatizat panouri Winter Challenge

Pret la cerere

Solicita o oferta

In industria de prelucrare secundara a lemnului un rol important in realizarea proceselor de prelucrare este detinut de modelele de masini de debitat tip fierastrau circular.

In atelierele de prelucrare a lemnului sunt utilizate diferite modele de fierastraie circulare, in functie de specificul operatiunilor pe care le pot executa.

O categorie speciala de ferastraie circulare utilizate in special in industria prelucrarii mobilierului sunt echipamentele denumite fierastraie verticale de formatizat panouri.

Aceste ferastraie de formatizat se caracterizeaza prin constructia speciala, sunt dotate cu cadre robuste pe care sunt sustinute panourile ce urmeaza a fi debitate si un sistem de culisare a capului de taiere pe lungimea si latimea piesei ce urmeaza a fi taiate.

Indiferent daca produc pentru piata interna sau pentru piata externa, atelierele si fabricile de productie de mobilier care au o productie ridicata doresc sa eficientizeze procesul de formatizare a diferitelor materiale compozite (PAL, PFL, MDF, furnir, Alucobond etc.) pentru a creste productivitatea si calitatea pieselor executate.

Pentru a stabili daca este necesara utilizarea unui fierastrau vertical de formatizat panouri sau poate fi exploatat un fierastrau de formatizat panouri clasic cu masa mobila.

Desi la o prima vedere solutia pare sa fie achizitia celui mai ieftin model de fierastrau de formatizat, aceasta nu este o solutie pe termen lung deoarece nu exista nici macar un fierastrau care sa asigura taierea perfecta a tuturor materialelor utilizate in atelier.

De exemplu, daca se va utiliza o panza pentru debitarea plasticului pentru a taia o piesa din aluminiu se va observa ca taierea nu este perfecta iar panza se toceste mult mai repede.

In momentul in care se analizeaza raportul cost-beneficiu al unui fierastrau de formatizat panouri trebuie avute in vedere numeroase aspecte, precum: necesitatile tehnologice de prelucrare, productivitatea oferita de ferastrau raportat la nevoile utilizatorului, costul de achizitie si de intretinere, eventuale costuri cu specializarea personalului etc.

Pentru a oferi solutii potrivite la diferitele necesitati de prelucrare, eMasiniUnelte a introdus in portofoliu o noua gama de masini prelucrare lemn, si anume o gama completa de fierastraie verticale de formatizat panouri de la producatorul german Winter.

Aceasta gama de fierastraie de formatizat vertical include modele cu capacitati de debitare a panourilor pe lungimi orizontale de pana la 5100 mm, verticale de pana la 2200 mm si grosimi maxime de 60 mm.

Aceste ferastraie de formatizat vertical sunt masini prelucrare lemn cu constructii robuste destinate exploatarii profesionale si industriale.

Materialele de calitate germana utilizate in construirea lor si cadrele masive si robuste cu care sunt prevazute garanteaza exploatarea acestora fara vibratii sau torsiune.

Un fierastrau vertical de formatizat ofera numeroase avantaje in exploatare: ocupa un spatiu redus comparativ cu cele orizontale, au capacitati de prelucrare superioare, unitatea de taiere echipata cu incizor poate fi controlata mult mai usor etc.

In aceasta gama pot fi gasite fierastraie verticale de formatizat panouri care sa raspunda cerintelor celui mai exigent utilizator.

Acestea sunt livrate standard cu cadru mobil si au standard sau pot fi echipate optional diferite afisaje digitale (afisaj digital pentru cursa orizontala, afisaj digital pentru cursa verticala) sau sisteme de fixare care garanteaza precizia si acuratetea prelucrarii.

eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare in ceea ce priveste debitarea panourilor semifabricate.

Pentru a afla mai multe informatii despre modelele de ferastraie verticale de formatizat panouri, contactati echipa noastra pentru a primi materialele si consultanta necesara.

Filtrează după
Lungime taiere orizontala
În plus... Mai puțin
Inaltime taiere
În plus... Mai puțin
Adancime taiere
Dimensiuni maxime panza circulara
Unitate incizoare
Putere motor S1
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
În plus... Mai puțin
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Produs adăugat în comparator