Apelează: 0734 354 828

Masini pentru decupat

Masini pneumatice pentru decupat

Masina pneumatica pentru decupat Metallkraft AKM 130-3 P

Pret la cerere

Solicita o oferta
Masini pneumatice pentru decupat

Masina pneumatica pentru decupat Metallkraft AKM 150-2 P

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Filtrează după
Categorii
Producatori
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

In industria prelucrarilor metalice un rol important il au masinile de decupat care sunt utilizate pentru pregatirea pieselor metalice pentru diferite operatiuni.

Decuparea foii metalice este operatia de prelucrare prin care o foaie metalica sau o bara de otel este debitata la unghi cu ajutorul unei masini pentru decupat. O operatie de decupare realizata cu o masina de decupat specializata presupune debitarea pe verticala a foii metalice, incepand de la marginea foii de prelucrat.

In unele cazuri decuparea nu este urmata de nici o alta operatiune de prelucrare, dar de cele mai multe ori foaia metalica este decupata pentru a trece printr-o alta operatie de prelucrare, cum ar fi: indoirea unui colt al foii metalice, indoirea unei margini etc.

Decuparea foii metalice este un proces de prelucrare relativ ieftin datorita costurilor reduse necesare pentru a intretine o masina de decupat.

Acuratetea decuparii ca si proces de prelucrare este una buna dar poate varia productia, in functie de modelul de masina pentru decupat utilizata.

Aproape orice metal poate fi prelucrat prin decupare, acest proces de prelucrare fiind foarte facil mai ales pentru metalele care pot fi gaurite cu dificultate, ca de exemplu inoxul, titanul sau aliajele aluminiului tratate termic.

Aceste masini de decupat asigura decuparea foii metalice la diferite unghiuri permitand obtinerea ieftina a diferitelor piese sau subansamble.

Pe piata de profil se regasesc numeroase masini pentru decupat, printre cele mai uzuale numarandu-se masini manuale pentru decupat, masini electrice pentru decupat si masini hidraulice pentru decupat.

O masina pentru decupat este eficienta daca ofera rezultate de calitate la cel mai bun pret posibil.

Desi unele modele de masini de decupat sunt relativ ieftine ca si pret de achizitie, unele modele, in special modele profesionale, care au o productivitate ridicata si sunt destinate productiei de serie, pot ajunge la preturi destul de ridicate.

In acest caz, o solutie ideala o poate reprezenta achizitia direct de la furnizori externi.

Gama de masini pentru decupat pe care v-o prezentam se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat utilizatorilor profesionisti din micile ateliere de prelucrare a metalelor.

eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare in ceea ce priveste decuparea foii metalice si bugetului disponibil.

Pentru a beneficia de asistenta tehnica pentru a alege corect masina de decupat potrivita necesitatilor dumneavoastra contactati consilierii nostri.

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator