Informații și comenzi: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro
Stivuitoare electrice

Stivuitoare electrice

Conține 5 produse.
Showing 1 - 5 of 5 items
 • Stivuitor electric Cormak B1030
  B1030

  Stivuitor electric Cormak B1030 | Echipamente de ridicare si transport B1030 este un transpalet electric realizat pentru ridicarea sarcinilor de pana la 1000 kg. Acest transpalet poate ridicat furcile pana la maxim 3000 mm inaltime. Acesta este recomandat exploatarii pentru aplicatiile cu intensitate medie pana la foarte intense.

  14 108 Lei cu TVA
 • Stivuitor semi-electric Cormak B512 Auto
  B512

  Stivuitor semi-electric Cormak B512 Auto | Echipamente de ridicare si transport Incarcare maxima: 600  kg B512 este un transpalet semi-electric realizat pentru ridicarea sarcinilor de pana la 600 kg. Acest transpalet poate ridicat furcile pana la maxim 1200 mm inaltime. Acesta este recomandat exploatarii pentru aplicatiile cu intensitate medie pana la foarte intens.

  15 732 Lei cu TVA
 • Stivuitor electric Cormak Q10E30
  Q10E30

  Stivuitor electric Cormak Q10E30 | Echipamente de ridicare si transport Q10E30 este un transpalet electric realizat pentru ridicarea sarcinilor de pana la 1000 kg. Acest transpalet poate ridicat furcile pana la maxim 3000 mm inaltime. Acesta este recomandat exploatarii pentru aplicatiile cu intensitate medie pana la foarte intense.

  28 215 Lei cu TVA
 • Stivuitor electric Cormak Q15E30
  Q15E30

  Stivuitor electric Cormak Q15E30 | Echipamente de ridicare si transport Q15E30 este un transpalet electric cu deplasare motorizata este conceput pentru ridicarea sarcinilor de pana la 1500 kg. Acest transpalet poate ridicata furcile pana la maxim 3000 mm inaltime. Acesta este recomandat exploatarii pentru aplicatiile cu intensitate medie pana la foarte intense. 

  34 650 Lei cu TVA
 • Stivuitor electric Cormak Q15E35
  Q15E35

  Stivuitor electric Cormak Q15E35 | Echipamente de ridicare si transport Greutate maxima incarcare: 1500 Kg Inaltime maxima de ridicare: 3500 mm Q15E35 este un transpalet electric realizat pentru ridicarea sarcinilor de pana la 1500 kg si poate ridica furcile pana la maxim 3500 mm inaltime. Acesta este recomandat exploatarii pentru aplicatiile cu intensitate medie pana la foarte intense.

  39 600 Lei cu TVA

Aplicabilitate | Utilizare

Modelele de stivuitoare electrice asigura ridicarea sarcinii motorizat, cu ajutorul unui motor electric alimentat cu acumulatori.

Un stivuitor electric sau semi – electric este  prevazut cu motor pentru ridicarea sarcinilor de pana la 1500 kg. Acest model este recomandat pentru aplicatiile cu intensitate medie pana la foarte intense permitand ridicarea furcilor pana la 1600 mm inaltime.

Unele modele de stivuitoare electrice sunt echipate si cu motor pentru deplasare si pot fi prevazute cu posturi pentru operatori (aceste posturi asigura controlul echipamentului si sustinerea operatorului in timpul deplasarii).

Un stivuitor electric poate realiza operatiuni de ridicare a sarcinilor de pana la 3 tone la inaltimi de maxim 3 metri.

Controlul unui stivuitor motorizat electric se realizeaza electric, prin utilizarea unor parghii controlate cu ajutorul unor butoane pozitionate pe un panou de comanda sau pe manerul de control.

Stivuitoarele electrice se impart in stivuitoare cu platforma pentru operator sau stivuitoare fara platforma pentru operator.

Recomandari | Avantaje

Un stivuitor electric este echipat cu motor de ridicare, furcile putand ajunge pana la 3120 mm inaltime.

Unele modele de stivuitor motorizat asigura operarea facila de catre operator fiind echipate cu platforma pentru operator.

Elementele de control sunt pozitionate ergonomic si garanteaza o actionare rapida si facila.

Scripetii de ridicare sunt realizati din otel si sunt dotati cu doua lanturi robuste si este echipat cu acumulatori cu tensiunea de 24V pentru o utilizare indelungata.

Acest model are o constructie compacta si brat de comanda simplu de utilizat.

Elementele de control sunt pozitionate ergonomic pentru o actionare facila.

Acest stivuitor manual are o constructie robusta din tabla de otel ce garanteaza o exploatare sigura.

Este recomandat sa va alegeti modelul de stivuitor electric in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale acestor stivuitoare electrice permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.