Apelează: 0734 354 828

Masini de gaurit cu coloana si transmisie prin curea

Masina de gaurit cu coloana si transmisie prin curea Cormak 25 mm Masina de gaurit cu coloana si transmisie prin curea Cormak 25 mm 2
  Disponibil in stoc furnizor
  Masini de gaurit cu coloana si transmisie prin curea

  Masina de gaurit cu coloana si transmisie prin curea Cormak 25

  Transport gratuit
  Se afiseaza 1-12 din 49 produs(e)
  Filtrează după
  Diametru maxim de gaurire in otel (S235JR)
  În plus... Mai puțin
  Filetare maxim
  Turatii ax
  În plus... Mai puțin
  Numar trepte de turatie
  În plus... Mai puțin
  Inclinare masa
  Distanta ax - coloana
  În plus... Mai puțin
  Distanta ax - placa de baza
  În plus... Mai puțin
  Mandrina
  Putere motor S1
  În plus... Mai puțin
  Tensiune de alimentare
  Preț
  lei lei
  Producătorii
  Filtru

  RECOMANDAREA LUNII

  O masina de gaurit cu coloana este o masina-unealta puternica utilizata pentru a realiza gauri in diferite piese.

  Modelele de masini de gaurit cu coloana sunt caracterizate de structuri robuste care asigura operarea fara vibratii. Acestea sunt utilizate in numeroase domenii de activitate, precum  pentru gaurirea pieselor metalice, gaurirea lemnului, gaurirea materialelor plastic.

  Cu toate acestea, in ziua de azi modelele de masini de gaurit cu coloana sunt utilizate preponderent pentru realizarea operatiilor de gaurire a metalelor.

  Aceste masini gaurit metale pot realiza operatii de gaurire, alezare, filetare (in cazul modelelor prevazute cu dispozitiv de schimbare a sensului de rotatie a axului) etc.

  Aceste masini de gaurit metal se diferentiaza prin dimensiuni si functii. Principalul parametru care face diferenta intre aceste masini de gaurit metale o reprezinta diametrul maxim de gaurire.

  O masina de gaurit cu coloana poate fi fixata de podeaua atelierului permitand gaurirea pieselor cu dimeniuni mari si asigurand precizia in exploatare.

  Principalele parti componente ale unei masini de gaurit cu coloana sunt baza, masa de lucru, capul de gaurire si axul.

  Aceste masini gaurire metal sunt echipate cu motoare pe inductie care asigura realizarea rapida o operatiilor de gaurire a pieselor metalice.

  Modelele de masini de gaurit cu coloana si transmisie prin curea se caracterizeaza prin dotarea cu cutie de viteze cu fulii si curea de transmisie. Schimbarea turatiei axului in cazul acestor masini de gaurit metale se realizeaza prin mutarea curelelor pe combinatiile de fulii.

  Piesele de prelucrat sunt fixate pe masa de lucru a masinii cu ajutorul unor menghine sau bride de fixare.

  Alegerea unei masini de gaurit cu coloana si curea de transmisie trebuie sa fie realizata in functie de numerosi parametri.

  In primul rand trebuie avute in vedere necesitatile de prelucrare care vor influenta in mod direct optiunea de a alege o anumita masina de gaurit cu coloana si curea de transmisie.

  Trebuie avute in vedere si alte caracateristici importante ale unei masini de gaurit metale, precum dimensiunile capului de gaurire, dimensiunile placi de baza, capacitatea maxima de gaurire, puterea motorului, dimensiunile mesei de lucru, receptia axului, posibilitatea de realizare o operatiunilor de filetare, inaltimea maxima a piesei de prelucrat etc.

  Gama de masini de gaurit cu coloana si curea de transmisie pe care eMasiniUnelte o ofera cuprinde modele potrivite atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru profesionisti si marii producatori industriali.

  eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare in ceea ce priveste gaurirea metalelor la un raport pret-beneficiu foarte bun.

  Pentru a beneficia de asistenta tehnica in alegerea corecta a unei masini de gaurit cu coloana si curea de transmisie potrivita necesitatilor dumneavoastra contactati consilierii nostri.

   

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator