Apelează: 0734 354 828

Mese cu lift stationare

Platforma electrica stationara Unicraft SHT 1001 U Platforma electrica stationara Unicraft SHT 1001 U 2
  Disponibil in stoc furnizor
  Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

  Aplicabilitate | Utilizare

  Masa cu lift stationara este o platforma fixa utilizata pentru ridicarea sarcinilor de maxim 1500 kg la inaltimi de pana la 870 mm. Aceasta platforma este dotata standard cu sistem de ridicare electric a sarcinii si poate fi echipata cu rampa de incarcare pentru transpaleti. Dimensiunile platformei difera de la un model la altul.

  Aceasta platforma electrica este dotata standard cu urmatoarele accesorii: cilindru hidraulic ridicare, motor de ridicare, panou de control cu intrerupator pentru oprirea de urgenta, pedala de actionare, rampa de incarcare transpalet etc.

  Aceasta platforma ridicare poate fi utilizata cu succes in depozitele de marfa pentru ridicarea paletilor la nivelul rafturilor, rampelor de incarcare etc.

  Actionarea facila a unor modele de mese cu lift se realizeaza cu ajutorul pedalei care actioneaza cilindrul hidraulic.

  Modelele de mese cu lift sunt utilizate in nenumarate industrii, inclusiv in prelucrarea lemnului, fabricarea mobilierului tapitat, prelucarea metalului, industria producerii hartiei, tiparirii si publicarii diferitelor materiale, depozitare si distributie de marfuri, industrie grea si transport.

  Recomandari | Avantaje

  Aceasta platforma stationara poate fi echipata cu rampa optionala pentru incarcarea transpaletilor care transporta sarcina ce trebuie ridicata.

  Construtia robusta cu care este conceputa aceasta platforma electrica stationara garanteaza stabilitatea sarcinii in timpul ridicarii.

  Actionarea acestei platforme stationare electrice se realizeaza cu ajutorul unui panou de comanda mobil prevazut cu intrerupator pentru oprirea de urgenta care controleaza miscarea de ridicare si coborare a platformei.

  Datorita formei speciale, permite pozitionarea sarcinii pe platforma cu ajutorul unui transpalet sau impreuna cu un transpalet.

  Aceasta platforma are o durata a cursei complete a pistonului de 30 sec, fapt ce asigura o productivitate ridicata in exploatare.

  Unele tipuri de mese cu lift sunt prevazute standard cu menghina cu deschiderea 0 - 160 mm pentru fixarea sigura a transpaletilor ce trebuie ridicati (prin fixarea rotii din fata a transpaletului).

  Este recomandat sa va alegeti modelul masa cu lift in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care aceasta va fi supusa, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

  Filtrează după
  Capacitate
  Inaltime maxima de ridicare
  Inaltime minima de ridicare
  Dimensiuni platforma
  Tensiune de alimentare
  Producătorii
  Preț
  lei lei
  Filtru

  RECOMANDAREA LUNII

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator