Apelează: 0734 354 828

Cricuri pentru cutia de viteze

Cricuri pentru cutia de viteze

Cric pentru cutia de viteze Unicraft GH 500

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Filtrează după
Producatori
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Aplicabilitate | Utilizare

Cricul pentru cutia de viteze este un cric hidraulic utilizat pentru asamblarea si dezasamblarea cutiilor de viteze, cutiilor de transmisie, sistemelor de exhaustare cu greutatea maxima de 1500 kg, precum si pentru alte lucrari de intretinere si reparatii.

Se utilizeaza cricuri pentru cutia de viteze  pentru diferite aplicatii precum ridicarea si manevrarea diverselor cutii de viteze in intreprinderi specializate, ateliere mecanice, fabrici de confectii metalice etc.

Acest cric pentru cutia de viteze profesional este recomandat pentru exploatarea intensiva atat pentru utilizatorii amatori, cat si pentru utilizatorii profesionisti.

Se caracterizeaza printr - o constructie solida si este echipat cu patru 4 roti pivotante de incarcare din fonta de calitate, fiind ideal pentru ridicarea autoturismelor cu greutate mai mica de 1,5 tone.

Constructia acestui cric pentru cutia de viteze il recomanda pe acesta pentru utilizarea pe o perioada indelungata.

Acest dispozitiv hidraulic pentru ridicare permite reglarea continua a inaltimii de ridicare.

Recomandari | Avantaje

Un avantaj importanat este acela ca ridicarea se realizeaza prin actionarea pedalei, iar mainile raman libere, astfel operatorul este in siguranta. Coborirea se realizeaza prin deschiderea valvei de decompresie cu ajutorul unei rozete.

Datorita celor 4 roti pivotante cu care este prevazut, cricul asigura o manevrabilitate ridicata.

Constructia compacta din tabla de otel face ca acest cric pentru cutia de viteze sa fie usor de exploatat si depozitat.

Acest cric pentru cutia de viteze se caracterizeaza printr-o arie larga de utilizare si are un raport optim cost – beneficiu pentru amatori si utilizatorii profesionisti.

Este recomandat sa va alegeti modelul de cric pentru cutia de viteze in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale cricurilor profesionale pentru ridicare permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator