Apelează: 0734 354 828

Motoferastraie

Va oferim puterea pentru performante mai bune

Indiferent daca doborati arbori, taiati lemne de foc sau degajati portiuni mari de teren, Husqvarna dispune de un motoferastrau care va va ajuta rapid, usor si in siguranta. Gama noastra contine modele pentru orice necesitate - de la motoferastraie pentru proprietarii de case la modele profesionale lider de piata, destinate pentru cele mai dificile operatii.

Proiectat pentru versatilitate

Gama noastra de motoferastraie este proiectata pentru versatilitate. Fiecare motoferastrau este dotat cu functii tehnologice avansate, care il fac ideal pentru multe tipuri de lucrari - de la taieri in gradina la activitati forestiere si de arboricultura profesionale. Motoferastraiele pe benzina Husqvarna au capacitatea si versatilitatea de a raspunde oricarei provocari - indiferent cat de mare sau de mica.

Performanta si putere – fara compromis

Motoferastraiele noastre sunt cunoscute pentru puterea lor, dar aceasta nu inseamna ca trebuie sa faceti compromisuri in materie de eficienta. Motoarele robuste X-Torq® permit fiecarui model – de la motoferastraiele noastre mici, pe benzina, la ferastraiele mari, profesionale – sa asigure performante exceptionale cu un consum redus de combustibil. Puteti lucra mai mult timp, cu mai multa putere.

Cu un proiect unic, pentru accesibilitate si usurinta in utilizare

Zilele motoferastraielor pe benzina care produceau vibratii excesive si erau dificil de manevrat sunt demult apuse. Am adaugat o multime de functionalitati pentru a asigura accesibilitate si usurinta in utilizare. De exemplu, tehnologia noastra Husqvarna LowVib® reduce vibratiile din manere, iar sistemul SmartStart® permite porniri si opriri usoare. Adaugati alte functii precum manere incalzite si aveti o gama de motoferastraie pe benzina pe care sa le utilizati cu placere - indiferent de lucrare si de vreme.

Video demonstrative

Filtreaza produsele
Tip motoferastrau
Lungime sina de ghidaj
mai multe filtre restrange filtrele
Putere motor S1
Pas
Tip lant
Intinzator de lant
Intrerupator combinat stop/soc
Pompa de combustibil
Pret
lei lei
Producator (marca)
mai multe filtre restrange filtrele
Filtreaza

RECOMANDAREA LUNII

Produs adăugat în comparator