Apelează: 0734 354 828

Ferastraie circulare pentru santiere

Ferastraie circulare pentru santiere

Bidon metal cu flotor pentru masurarea laptelui VEPEMIR 043

Pret la cerere

Solicita o oferta
Ferastraie circulare pentru santiere

Ferastrau circular pentru santier Holzstar TKS 315 Pro - 230 V

Pret la cerere

Solicita o oferta
Ferastraie circulare pentru santiere

Ferastrau circular pentru santier Holzstar TKS 315 Pro - 400 V

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Ferastraiele circulare pentru santiere este o categorie importanta din aria ferastraielor circulare pentru prelucrarea lemnului. Acest tip de ferastraie circulare sunt folosite la operatiunile de debitare a pieselor din lemn in atelierele de constructii.

Ferastraiele circulare pentru santiere au o constructie simpla, o greutate mica si sunt portabile. Un ferastrau circular este format din: extensie masa, tubulatura aspiratie, capac protectie panza, suport ghidaj universal, bolt fixare parghie impingere material, manivela ajustare inaltime panza circulara, switch pornire/oprire, manere pentru transport, bolturi depozitare chei fixare, motor, roti de transport, masa ferastrau.

Aceste tipuri de ferastraie sunt prevazute cu masa fixa, extensibila si/sau mobila din fonta, care are rolul de a asigura stabilitatea echipamentului.

Partea taietoare, are un motor si o panza circulara, care ajuta la ajustarea inaltimii si la debitarea la unghi, iar sistemul de mitra, paralel nu este la fel de complex ca la circularele cu masa si nu poate realiza procese de formatizare complexe.

Aceste ferastraie circulare pentru santiere sunt prevazute cu un motor puternic care faciliteaza operatiunile de debitare a grinzilor, dulapilor etc.

Exista un risc crescut, utilizarea ferastraielor circulare pentru santiere sunt la fel de periculoase ca folosirea oricarui alt tip de ferastrau circular, putand aparea fenomenul de recul. Ferastraiele circulare pentru santiere sunt caracterizate de: constructia robusta, greutatea redusa, transportarea facila a acestor echipamente, capacitate mare a motorului, costuri reduse la achizitie, fiind recomandate la operatiunile de retezare si despicare a obiectelor din lemn.

Filtrează după
Inaltime max. de taiere 90°
Inaltime max. de taiere 45°
Dimensiuni maxime panza circulara
Putere motor S1
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator