Apelează: 0734 354 828

Cricuri


     Operatiunea de ridicare este frecventa in tot mai multe procese de prelucrare, de aceea este necesara prezenta unor cricuri manuale sau hidraulice, pentru a ridica sarcinile cu o greutate mare.
  Folosirea cricurilor in operatiunea de ridicare a sarcinilor cu greutate mare reduc din efortul depus si cresc productivitatea in procesele de prelucrare.
  Cricurile reprezinta mecanisme transportabile, care sunt actionate manual, ridicarea sarcinilor se realizeaza prin miscarea de sus in jos a manivelei cu care aceste dispozitive sunt echipate. In aceasta categorie regasim 2 tipuri de cricuri: cricuri manuale si cricuri hidraulice.
  Cricurile manuale sunt utilizate manual, ridicarea sarcinilor se realizeaza prin miscarea manivelei de sus in jos. Utilizarea acestui tip de cricuri este recomandata pentru ridicarea sarcinilor de pana la 20 de tone, cu o inaltime cuprinsa intre 15-500mm, fiind folosite in general in atelierele de reparatii sau atelierele auto.
  Cricurile manuale sunt prevazute cu numeroase pasuri de ridicare, care au o influenta asupra inaltimii de ridicare.
  Cricurile hidraulice sunt operate manual, iar ridicarea se face cu un cilindru hidraulic.
  Aceste cricuri se folosesc pentru a ridica sarcinile mai mari de 20 de tone la inaltimi intre 25-750 mm si sunt ideale pentru utilizarile profesionale, timpul de executie fiind mai scurt decat in utilizarea cricurilor manuale.
  Cricurile sunt dispozitive utilizate atat la coborarea si ridicarea masinilor si a unor sarcini grele, cat si la ridicarea platformelor si dispozitivelor de transport, utilizate fiind si in industria feroviara si in alte industrii. 
  Atunci cand alegeti un model de cric trebuie sa tineti cont de: aria de utilizare, greutatea sarcinii ce trebuie ridicata, inaltimea maxima de ridicare, timpii de ridicare si coborare, dar si alte caracteristici.

Filtrează după
Producătorii
În plus... Mai puțin
Preț
lei lei
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Produs adăugat în comparator