Informații: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro
Masini pentru frezat caneluri

Masini pentru frezat caneluri

Conține 2 produse.
Showing 1 - 2 of 2 items
 • Masina pentru frezat caneluri Winter Whale
  -32 Lei
  Available
  Masina pentru frezat caneluri Winter Whale
  WHALE

  Masina pentru frezat caneluri Winter Whale | Utilaje prelucrare lemn Masina manuala pentru frezat canal de pana Whale este un model compact, de banc, construit pentru a realiza o canelura pe actionare. Acest model este recomandat pentru realizarea canelurilor pe diferite rame, precum ramele foto, segmente de arcuri, rame pentru ferestre si altele.

  2 723 Lei -1% 2 696 Lei cu TVA
 • Masina pentru frezat caneluri Winter Swallow-1
  -40 Lei
  Available
  Masina pentru frezat caneluri Winter Swallow-1
  SWALLOW-1

  Masina manuala pentru frezat canal de pana Swallow-1 frezeaza 2 canale paralele la o singura trecere. Aceasta masina lemn este utilizata pentru asamblarea cadrelor mai mari, cum ar fi balustrade de mana, segmente de arcuri, rame de geamuri tip arcade, colturi de banci etc.

  3 366 Lei -1% 3 332 Lei cu TVA

Masinile pentru frezat caneluri sunt utilaje utilizate la prelucrarea lemnului care debiteaza canale in coada de randunica pentru a imbina diferite piese din lemn fara a folosi adeziv. La imbinarea canelurilor se folosesc pene din lemn, plastic sau din alt material care garanteaza durabilitatea imbinarii.

Masinile pentru frezat caneluri pot sa fie actionate manual sau pneumatic.

Masinile pentru frezat caneluri manuale presupun stabilizarea piesei de prelucrat si operarea manuala a echipamentului de frezare.

Masinile de frezat caneluri pneumatice sunt operate cu ajutorul unei pedale care prin apasare fixeaza piesa de prelucrat iar freza va efectua operatiunea de frezare.

Atunci cand operatorul ridica pedala de actionare freza se va ridica si piesa de prelucrat este eliberata, iar in acel moment motorul utilajului se va opri automat.

Aceste utilaje sunt ideale pentru realizarea imbinarilor pentru rame de tablouri, tocuri usa, cadre ferestre, margini pntru blaturi, segmente de arcade etc. A

tunci cand se realizeaza produse in serii mici si medii care necesita realizarea de caneluri pentru imbinari in coada de randunica, masinile pentru frezat caneluri constituie solutia optima.