Apelează: 0734 354 828

Abkanturi motorizate


Abkanturile (abcanturile) sunt masini utilizate la indoirea tablei, fiind ideale pentru un volum mediu de lucru, fiind niste utilaje care proceseaza lent. Unul din avantajele principale, il reprezinta faptul ca operatorul nu trebuie sa sustina tabla de prelucrat, realizand multiple tipuri de indoiri ale tablei.

Abkanturile se utilizeaza la prelucrarea tablei de mari dimensiuni, la productia pieselor perforate sau cand suprafata prelucrata are urme. Aceste utilaje sunt echipate cu un ecartament amplasat in spatele masinii, putand fi utilizate de un singur operator, fiind usor de manevrat. Aceste tipuri de masini-unelte au o pereche de falci care prin rotire realizeaza indoirea tablei, repetand operatiunea in ambele sensuri.

Abkanturile (abcanturile) motorizate sunt utilaje de indoit tabla care realizeaza acest proces prin urcarea si coborarea falcii superioare motorizat, cu cele doua motoare cu care sunt prevazute.

eMasiniUnelte.ro oferteaza abkanturile (abcanturile) motorizate profesionale de la producatorii BERNARDO, METALLKRAFT, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.

Filtreaza produsele
Producator (marca)
mai multe filtre restrange filtrele
Filtreaza

RECOMANDAREA LUNII

Produs adăugat în comparator