Apelează: 0734 354 828

Masini hidraulice pentru indoit tevi


Pentru realizarea diferitelor aplicatii de indoire a tevilor de pana la 4” pot fi utilizate cu succes masini hidraulice pentru indoit tevi.

Aceste modele de prese hidraulice pentru indoit tevi sunt masini pentru indoit tevi dotate cu un piston hidraulic actionat manual.

Pistonul permite utilizarea a doua tipuri de avans a cursei, unul pentru cursa rapida (indoiri brute) si unul cu cursa redusa (pentru finalizarea operatiunii cand sunt necesare retusuri fine) asigurand obtinerea unei indoir de calitate.

Aceste masini de indoit tevi realizeaza indoirea tevilor prin presarea tevii de catre bacul din capatul pistonului hidraulic ce trece printre doua bacuri care fixeaza teava.

Datorita simplitatii in exploatare aceste masini de indoit teava reprezinta solutia cea mai ieftiia pentru numeroase aplicatii in atelierele de prelucrari metalice sau santierele de constructii.

Masinile hidraulice pentru indoit tevi sunt echipamente dotate cu un piston hidraulic actionat manual. Acest echipament realizeaza doua tipuri de avans a cursei pistonului, unul utilizat pentru cursa rapida (indoiri brute) si celalalt pentru cursa redusa(la retusurile fine). Indoirea cu aceste masini de indoit se face prin presarea tevii de catre bacul din capatul pistonului hidraulic ce trebuie sa treaca printre cele doua bacuri care fixeaza teava. 
Acest tip de masina hidraulica pentru indoit tevi este solutia cea mai ieftina si eficienta pentru realizarea numeroaselor operatiuni din atelirele de prelucrare metalica sau in santierele de constructii, fabricile de mobila, realizarea gardurilor, in general in domeniile unde este necesara prezenta tevilor indoite. La operatiunile de indoire a tevilor trebuie sa aveti in vedere unele aspecte: forma tevii (teava rectangulara, patrata sau rotunda), grosimea tevii, echipamentul necesar si modelul masinii de indoit teava potrivit la realizarea procesului de prelucrare, materialul din care este construita teava (aluminiu, otel etc.). Masina hidraulica pentru indoit tevi permite indoirea la rece a tevilor pentru: transformatoare, esapamente, garduri de protectie, mobilier metalic, conducte hidraulice in limita caracteristicilor tehnico-constructive. In alegerea eficienta a modelului de masini pentru indoit tevi trebuie sa aveti in vedere necesitatile dumneavoastra si care este modelul cel mai potrivit pentru cerintele dumneavoastra de lucru si care este bugetul disponibil pe care doriti sa il alocati.

In cazul in care aveti nevoie de o astfel de masina, ea va poate fi livrata in maxim 48 de ore, direct din stoc.

Filtrează după
Grosime perete teava
Cursa piston
Capacitate indoire
Forta maxima
Bacuri de indoire
Producătorii
Preț
lei lei
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator