Apelează: 0734 354 828

Masini pentru slefuit parchet

Masini pentru slefuit parchet

Masina pentru slefuit parchet Winter Jumbo

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Masinile pentru slefuit parchet sunt echipamente profesionale utilizate in procesul de renovare, reconditionare si intretinere a pardoselilor din lemn. Aceste utilaje permit utilizatorilor sa indeparteze straturile uzate de finisaj, sa corecteze imperfectiunile si sa pregateasca suprafata pentru aplicarea unor noi straturi de protectie si finisaj.

Masini pentru slefuit parchet | La ce se utilizeaza?

Masinile pentru slefuit parchet se utilizeaza pentru a restaura aspectul si functionalitatea pardoselilor din lemn, imbunatatind estetica si durabilitatea acestora. Procesul de slefuire indeparteaza zgarieturile, petele si alte semne de uzura, pregatind parchetul pentru aplicarea de grund, lac, ulei sau alte finisaje.

10 lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti un utilaj din Masini pentru slefuit parchet pentru atelierul dumneavoastra:

 • Tipul de masina: Exista masini de slefuit cu tambur, cu banda sau cu disc, fiecare avand propriile avantaje si dezavantaje. Alegeti tipul potrivit in functie de nevoile si cerintele proiectului.
 • Puterea motorului: Un motor mai puternic va oferi o mai mare eficienta in indepartarea materialului si va facilita lucrul pe suprafete dure sau incapatanate.
 • Greutatea masinii: Masinile mai grele pot oferi o presiune mai mare asupra pardoselii, ceea ce duce la o slefuire mai eficienta, dar pot fi mai dificil de manevrat.
 • Ajustabilitatea inaltimii: O masina cu o inaltime ajustabila va permite adaptarea la diverse tipuri de parchet si grosimi ale straturilor de finisaj.
 • Viteza de slefuire: Masinile cu viteze variabile va permit sa adaptati viteza de slefuire in functie de tipul de material si de finisajul dorit.
 • Sistemul de prindere al abrazivelor: Verificati compatibilitatea masinii cu diferite tipuri de abrazive si discuri de slefuire disponibile pe piata.
 • Capacitatea de colectare a prafului: Un sistem de colectare eficient al prafului va mentine mediul de lucru curat si va reduce riscul de contaminare a finisajelor proaspat aplicate.
 • Portabilitatea si ergonomia: Alegeti o masina usor de transportat si cu un design ergonomic pentru a va asigura confortul in timpul lucrului.
 • Disponibilitatea pieselor de schimb si a service-ului: Asigurati-va ca masina pe care o achizitionati dispune de piese de schimb si service disponibile in zona in care lucrati.
 • Raportul calitate-pret: Cercetati piata si comparati caracteristicile si preturile diferitelor modele de masini pentru slefuit parchet pentru a gasi cea mai buna optiune care sa va ofere un echilibru intre performanta si cost.

Importanta utilizarii utilajelor din Masini pentru slefuit parchet:

Utilizarea acestor utilaje este cruciala pentru a asigura o reconditionare si renovare eficienta a parchetului, contribuind la mentinerea calitatii si durabilitatii pardoselilor din lemn. De asemenea, masinile de slefuit parchet permit obtinerea unor rezultate profesionale, fara a necesita apelarea la serviciile specialistilor in domeniu.

Beneficiile masinilor unelte din Masini pentru slefuit parchet:

 • Calitate superioara a finisajului: Masinile de slefuit parchet ofera o suprafata neteda si uniforma, pregatita pentru aplicarea de grund si alte finisaje.
 • Eficienta crescuta: Aceste masini permit o indepartare rapida a materialului si o reducere a timpului necesar pentru renovarea parchetului.
 • Adaptabilitate: Masinile de slefuit parchet pot fi folosite pe diferite tipuri de lemn si finisaje, oferind o solutie versatila pentru restaurarea pardoselilor.
 • Durabilitate: Masinile de slefuit parchet sunt construite pentru a rezista la uzura si la solicitarile specifice acestui tip de munca, asigurand o durata lunga de viata a echipamentului.

Avantaje Masini pentru slefuit parchet:

 • Rezultate profesionale: Aceste utilaje permit obtinerea unui finisaj de inalta calitate, similar cu cel realizat de specialisti.
 • Economie de timp si efort: Procesul de slefuire este mult mai rapid si mai putin obositor cu ajutorul unei masini de slefuit parchet.
 • Reducerea costurilor: Utilizarea acestor masini elimina necesitatea de a apela la serviciile specialistilor, economisind astfel costurile asociate cu renovarea parchetului.

Dezavantaje Masini pentru slefuit parchet:

 1. Costul initial: Achizitionarea unei masini de slefuit parchet poate fi costisitoare, mai ales pentru modelele profesionale.
 2. Invatarea utilizarii corecte: Necesita timp si practica pentru a invata cum sa folositi corect masina si pentru a obtine rezultate optime.
Ce accesorii si consumabile sunt necesare?
 • Abrazive si discuri de slefuire: Diferite granulatii si tipuri de abrazive pentru indepartarea materialului si netezirea suprafetei.
 • Saci de praf sau aspiratoare: Aceste accesorii sunt esentiale pentru colectarea prafului generat in timpul procesului de slefuire, mentinand mediul de lucru curat si reducand riscul de contaminare a finisajelor proaspat aplicate.
 • Perii de curatare si lamelare: Periile ajuta la indepartarea prafului si a altor impuritati de pe suprafata parchetului inainte de aplicarea finisajului.
 • Dispozitive de masurare si control: Rulete, nivele si alte instrumente de masurare pentru a verifica si ajusta nivelul de slefuire si pentru a asigura o suprafata perfect neteda.
 • Unelte de aplicare a finisajelor: Pensule, role si alte instrumente de aplicare a grundurilor, lacurilor, uleiurilor si altor finisaje specifice parchetului.
 • Accesorii de protectie: Manusi, ochelari de protectie, masti antipraf si incaltaminte de siguranta pentru a asigura siguranta utilizatorului in timpul procesului de slefuire.
 • Echipament de transport si depozitare: Carucioare, huse si alte accesorii de transport si depozitare pentru a va asigura ca masina si accesoriile sunt protejate si usor de manevrat intre locatiile de lucru.
 • Produse de curatare si intretinere: Solutii de curatare si produse de intretinere pentru a asigura o functionare optima si o durata de viata lunga a echipamentului.
 • Adaptoare si accesorii pentru compatibilitate: Adaptoare si alte accesorii care permit conectarea echipamentului de slefuire la diferite tipuri de abrazive si dispozitive de colectare a prafului disponibile pe piata.
 • Piese de schimb si componente: Piese de schimb si componente de inlocuire pentru a mentine masina de slefuit parchet intr-o stare optima de functionare si pentru a asigura disponibilitatea in caz de defecte sau uzura.

Masinile pentru slefuit parchet reprezinta o solutie excelenta pentru profesionistii si amatorii care doresc sa isi reconditioneze sau sa renoveze suprafetele de parchet. Aceste masini profesionale de slefuire sunt concepute pentru a oferi rezultate optime in ceea ce priveste finisarea si restaurarea parchetului.

In cazul in care nu doriti sa achizitionati o masina, optiunea de inchiriere a masinii de slefuire este o alternativa viabila si economica. Astfel, puteti beneficia de echipamentul de slefuire a parchetului doar pentru perioada necesara lucrarii.

Abrazivele si discurile de slefuire sunt componente esentiale ale masinilor de slefuit parchet, deoarece acestea asigura indepartarea stratului uzat si netezirea suprafetei. Gama de abrazive si discuri disponibile pe piata permite utilizatorilor sa aleaga granulatia si tipul potrivit pentru nevoile specifice ale fiecarui proiect.

Reconditionarea parchetului consta in indepartarea zgarieturilor si a altor imperfectiuni ale suprafetei, redand astfel aspectul original si estetic al pardoselii. Procesul de renovare a parchetului include etape precum slefuirea, aplicarea unui strat de grund si a unui polish pentru parchet, care confera un aspect lucios si protejeaza pardoseala impotriva deteriorarii.

Accesoriile de slefuire a parchetului sunt concepute pentru a facilita si a eficientiza procesul de renovare. Acestea includ, dar nu se limiteaza la, aspiratoare pentru praf, peri de curatare si lamelare, precum si alte unelte care faciliteaza pregatirea si finisarea parchetului.

Investitia in masini de slefuit parchet si in echipamentele si accesoriile adecvate va poate ajuta sa obtineti rezultate profesionale, fara a apela la serviciile costisitoare ale unor specialisti in domeniu. Astfel, veti putea reda frumusetea si durabilitatea parchetului intr-un mod eficient si economic.

Filtrează după
Putere motor S1
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator