Informații: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro
Masini de gaurit cu stand si coloana

Masini de gaurit cu stand si coloana

Conține 6 produse.
Showing 1 - 6 of 6 items
 • Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5125A
  CK.Z5125A

  Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5125A Cormak Z5125A este o masina de gaurit industriala cu coloana pentru gaurire, filetare etc. Aceasta masina de gaurit este caracterizata de o precizie extrema, o gama larga de viteze, o intretinere si o utilizare usoara. Datorita constructiei din fonta, acesta masina este destinata pentru utilizatorii profesionisti.

  40 021 Lei cu TVA
 • Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5132A
  CK.Z5132A

  Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5132A Cormak Z5132A este o masina de gaurit industriala cu coloana pentru gaurire, filetare etc. Aceasta masina de gaurit este caracterizata de o precizie extrema, o gama larga de viteze, o intretinere si o utilizare usoara. Datorita constructiei din fonta, acesta masina este destinata pentru utilizatorii profesionisti.

  43 451 Lei cu TVA
 • Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5140A
  CK.Z5140A

  Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5140A Cormak Z5140A este o masina de gaurit industriala cu coloana pentru gaurire, filetare etc. Aceasta masina de gaurit este caracterizata de o precizie extrema, o gama larga de viteze, o intretinere si o utilizare usoara. Datorita constructiei din fonta, acesta masina este destinata pentru utilizatorii profesionisti.

  46 310 Lei cu TVA
 • Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5150A
  CK.Z5150A

  Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5150A Cormak Z5150A este o masina de gaurit industriala cu coloana pentru gaurire, filetare etc. Aceasta masina de gaurit este caracterizata de o precizie extrema, o gama larga de viteze, o intretinere si o utilizare usoara. Datorita constructiei din fonta, acesta masina este destinata pentru utilizatorii profesionisti.

  48 597 Lei cu TVA
 • Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5163
  CK.Z5163

  Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5163 Cormak Z5163 este o masina de gaurit industriala cu coloana pentru gaurire, filetare etc. Aceasta masina de gaurit este caracterizata de o precizie extrema, o gama larga de viteze, o intretinere si o utilizare usoara. Datorita constructiei din fonta, acesta masina este destinata pentru utilizatorii profesionisti.

  88 617 Lei cu TVA
 • Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5180
  CK.Z5180

  Masina de gaurit cu stand si coloana Cormak Z5180 Cormak Z5180 este o masina de gaurit industriala cu coloana pentru gaurire, filetare etc. Aceasta masina de gaurit este caracterizata de o precizie extrema, o gama larga de viteze, o intretinere si o utilizare usoara. Datorita constructiei din fonta, acesta masina este destinata pentru utilizatorii profesionisti.

  100 052 Lei cu TVA

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste utilaje asigura o precizie mare la prelucrarea metalului, funcționarea lor fiind lipsită de vibrații, iar precizia de poziționare a sculei în raport cu piesa fiind foarte mică.

Operațiile cele mai frecvente sunt cele de găurire a pieselor de prelucrat, executarea diverselor operații de alezare, realizarea de filete.

Mașina de alezat staționară este dotată cu viteze de lucru și viteză  reglabilă continuu.

Mașina de găurit metal cu stand si coloană scurtă este compusă din:

 • Coloana mașinii de găurit care asigură legătura și alinierea dintre masa de lucru și placa de bază;
 • Masa de lucru care are rolul de a susține piesa de prelucrat și permite fixarea acesteia. Aceasta culisează pe coloana mașinii de găurit în funcție de operația de găurire  necesară;
 • Placa de bază dispune de canale T pentru fixarea piesei de lucru si, dacă este cazul, a unei menghine;
 • Capul de găurire are urmatoarele componenete: motorul mașinii, cutia de viteze, mânere pentru avans, arbore cu mandrină.

Domenii de prelucrare cu burghie pentru metal cu stand si coloanăateliere de prelucrare, de întreținere, prelucrari metalice etc.

Pentru echilibrarea greutații subansamblului axului pricipal, în loc de contragreutați se folosete un arc. Când axul coboara, în timpul prelucrării, arcul este tensioat suplimentar.

Masina de gaurit cu viteza variabila este prevazut cu un ax foarte rezistent la uzura si cu o rugozitate buna.

Poate fi folosita pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mici sau mijlocii.

Recomandări | Avantaje

Trebuie luate in considerare conditiile tehnice ale masinii precum si dimensiunile componentelor principale.

O masina de gaurit cu stand si cu coloana se caracterizeaza printr-o coloana scurta ce permite prindere acesteia pe un stand de lucru.

Cremaliera asigura schimbarea usoara si rapida a avansului.

Masina pentru gaurit metal are o functionare silentioasa deoarece rotile dintate ruleaza intr-o baie de ulei.

Coordonarea accesibila a echipamentului si a elmentelor de comanda.

Unitatea de gaurire poate fi ajustata in functie de dimensiunile piesei de lucru.

Aceste echipamente reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru gaurirea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.

Producători si game

eMasiniUnelte.ro ofera o gama larga de masini de gaurit cu stand si coloana  de la producatori cunoscuti cum ar fi: OPTIMUM din Germania, CORMAK din Polonia si HOLZMANN din Austria.