Apelează: 0734 354 828

Transpalet manual Unicraft PHW 2507

Transpalet manual Unicraft PHW 2507
Este prevazuta cu pedala de actionare a cilindrului hidraulic
dimensiuni de gabarit
Transpalet manual Unicraft PHW 2507
    Transpalet manual Unicraft PHW 2507
    Este prevazuta cu pedala de actionare a cilindrului hidraulic
    dimensiuni de gabarit
    Transpalet manual Unicraft PHW 2507
    Transpalet manual Unicraft PHW 2507
    Este prevazuta cu pedala de actionare a cilindrului hidraulic dimensiuni de gabarit Transpalet manual Unicraft PHW 2507
    Transport gratuit
    Transport gratuit

    Liza manuala Unicraft PHW 2507

    • Capacitate: 2500 Kg
    • Lungime furci: 1150 cm
    • Inaltime ridicare furci: 200 mm
    • Raza de intoarcere: 1281 mm

    Liza manuala PHW 2507 este un echipament de transport marfa manual, ideal pentru manipularea paletilor in spatii restranse si sarcini grele. Cu o pompa hidraulica cu piston cromat dur si supapa de suprapresiune, aceasta asigura o functionare lina si eficienta. Rotile din aluminiu cu benzi de rulare din cauciuc masiv si rolele din poliuretan fac transportul greutatilor mari sa fie usor si sigur. Cadru si furca din otel sunt construite intr-o carcasa robusta si rezistenta la torsiune. Bara de tractiune are o forma ergonomica si maner acoperit cu plastic pentru confortul utilizatorului, iar liza este disponibila in diferite lungimi ale furcii.

    UC.6152509
    Disponibil in stoc furnizor

    2.440 lei cu TVA

    🟥 Plătește prin TRANSFER BANCAR și BENEFICIAZĂ de 3% DISCOUNT

    Detalii și descriere

    Liza manuala pentru paleti PHW 2507 este un echipament de transport marfa manual, care poate fi utilizat in spatii restranse si este ideal pentru sarcini grele de pana la 2,5 tone. Aceasta liza manuala poate fi folosita pentru a ridica, cobori si pozitiona paletii cu ajutorul unei manete, ceea ce face manipularea sarcinilor foarte usoara.

    Unul dintre aspectele importante ale acestei lize manuale este pompa hidraulica cu piston cromat dur si supapa de suprapresiune. Aceasta asigura o functionare lina si eficienta a lizei, iar supapa de descarcare permite reglarea continua a vitezei de directie.

    Liza manuala PHW 2507 este prevazuta cu roti din aluminiu cu benzi de rulare din cauciuc masiv si role din poliuretan pentru furci, care fac transportul greutatilor mari sa fie usor si sigur. Aceste roti si rulmenti cu bile sunt foarte rezistenti si asigura o manevrare usoara si sigura.

    Cadru si furca din otel sunt construite intr-o carcasa robusta si rezistenta la torsiune. Bara de tractiune are o forma ergonomica si maner acoperit cu plastic pentru confortul utilizatorului. Liza manuala PHW 2507 este disponibila in diferite lungimi ale furcii, astfel incat sa se potriveasca nevoilor individuale.

    Transpaletul manual cu aceste caracteristici tehnice este un echipament de transport foarte eficient si fiabil. Are o capacitate de incarcare de pana la 2500 kg, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru sarcini grele in diverse medii de lucru.

    Acest transpalet manual Unicraft PHW 2507 este echipat cu roti deplasare din poliuretan, care sunt durabile si asigura o manevrare usoara si silentioasa. Greutatea aproximativa a acestui transpalet manual este de 68 kg, ceea ce il face usor de manevrat si de depozitat.

    Lungimea furcilor este de 1150 mm, in timp ce latimea furcii este de 160 mm. Latimea totala a furcii este de 540 mm, ceea ce asigura o buna stabilitate si manevrabilitate in timpul transportului.

    Inaltimea ridicarii minime a furcii este de 85 mm, in timp ce inaltimea ridicarii maxime este de 200 mm. Acest lucru permite operatorului sa transporte incarcaturi la diverse inaltimi si sa ajusteze inaltimea in functie de nevoi.

    Dimensiunile rotilor conducatoare sunt de Ø 200 x 50 mm, in timp ce dimensiunile rotilor din spate sunt de Ø 80 x 70 mm. Acestea sunt suficient de mari pentru a trece peste obstacole sau denivelari si asigura o manevrare stabila si sigura.

    Raza de intoarcere a transpaletului manual este de 1281 mm, ceea ce il face foarte manevrabil si ideal pentru spatii inguste sau incaperi unde este nevoie de o manevrare precisa.

    In ceea ce priveste dimensiunile generale, latimea este de 540 mm, lungimea este de 1555 mm si inaltimea este de 1230 mm. Toate aceste caracteristici fac din acest transpalet manual un echipament de transport excelent pentru depozite, hale de productie si orice mediu in care este nevoie de transport si manipulare a marfurilor.

    Caracteristici tehnice

    Material
    poliuretan
    Lungime (L)
    1555 mm
    Greutate aproximativa
    68 kg
    Lungime furci
    1150 mm
    Latime furca
    160 mm
    Capacitate
    2500 kg
    Latime totala furci
    540 mm
    Inaltime ridicare minima furci
    85 mm
    Inaltime ridicare maxima furci
    200 mm
    Dimensiuni roata conducatoare (diametru x grosime)
    Ø 200 x 50 mm
    Dimensiuni roti spate (diametru x grosime)
    Ø 80 x 70 mm
    Raza intoarcere
    1281 mm
    Latime (l)
    540 mm
    Inaltime (H)
    1230 mm

    Despre UNICRAFT Germania

    UNICRAFT - Produse de calitate la un pret rezonabil

    Daca doriti sa achizitionati produse la un pret foarte rezonabil, atunci aveti garantia ca veti lua decizia corecta cu UNICRAFT. Datorita designului inteligent si de ultima generatie, precum si a utilizarii componentelor de inalta calitate, puteti fi siguri ca veti achizitiona un produs care garanteaza fiabilitate maxima si siguranta operationala. O comparatie a preturilor intre produse cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre UNICRAFT va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si performanta la pret si este achizitia potrivita decizie pentru tine.

    Comentarii (0)
    Atentie!

    * Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Material poliuretan
    Lungime furci 1150 mm
    Latime furca 160 mm
    Capacitate 2500 kg
    Latime totala furci 540 mm
    Inaltime ridicare minima furci 85 mm
    Inaltime ridicare maxima furci 200 mm
    Dimensiuni roata conducatoare (diametru x grosime) Ø 200 x 50 mm
    Dimensiuni roti spate (diametru x grosime) Ø 80 x 70 mm
    Raze de lucru
    Raza intoarcere 1281 mm
    Dimensiuni de gabarit
    Lungime (L) 1555 mm
    Latime (l) 540 mm
    Inaltime (H) 1230 mm
    Greutate
    Greutate aproximativa 68 kg
    Product added to wishlist
    Produs adăugat în comparator