Apelează: 0734 354 828

Transpalet manual Unicraft PHW 2507

Transpalet manual Unicraft PHW 2507
Este prevazuta cu pedala de actionare a cilindrului hidraulic
dimensiuni de gabarit
Transpalet manual Unicraft PHW 2507
  • -11%
  • Nou
Transpalet manual Unicraft PHW 2507
Este prevazuta cu pedala de actionare a cilindrului hidraulic
dimensiuni de gabarit
Transpalet manual Unicraft PHW 2507
Transpalet manual Unicraft PHW 2507
Este prevazuta cu pedala de actionare a cilindrului hidraulic dimensiuni de gabarit Transpalet manual Unicraft PHW 2507

Liza manuala Unicraft PHW 2507

  • Capacitate: 2500 Kg
  • Lungime furci: 1150 cm
  • Inaltime ridicare furci: 200 mm
  • Raza de intoarcere: 1281 mm

Liza manuala PHW 2507 este un echipament de transport marfa manual, ideal pentru manipularea paletilor in spatii restranse si sarcini grele. Cu o pompa hidraulica cu piston cromat dur si supapa de suprapresiune, aceasta asigura o functionare lina si eficienta. Rotile din aluminiu cu benzi de rulare din cauciuc masiv si rolele din poliuretan fac transportul greutatilor mari sa fie usor si sigur. Cadru si furca din otel sunt construite intr-o carcasa robusta si rezistenta la torsiune. Bara de tractiune are o forma ergonomica si maner acoperit cu plastic pentru confortul utilizatorului, iar liza este disponibila in diferite lungimi ale furcii.

UC.6152509

PRP (în ultimile 30 zile): 2.115 lei -11%

1.882 lei

Detalii și descriere

Liza manuala pentru paleti PHW 2507 este un echipament de transport marfa manual, care poate fi utilizat in spatii restranse si este ideal pentru sarcini grele de pana la 2,5 tone. Aceasta liza manuala poate fi folosita pentru a ridica, cobori si pozitiona paletii cu ajutorul unei manete, ceea ce face manipularea sarcinilor foarte usoara.

Unul dintre aspectele importante ale acestei lize manuale este pompa hidraulica cu piston cromat dur si supapa de suprapresiune. Aceasta asigura o functionare lina si eficienta a lizei, iar supapa de descarcare permite reglarea continua a vitezei de directie.

Liza manuala PHW 2507 este prevazuta cu roti din aluminiu cu benzi de rulare din cauciuc masiv si role din poliuretan pentru furci, care fac transportul greutatilor mari sa fie usor si sigur. Aceste roti si rulmenti cu bile sunt foarte rezistenti si asigura o manevrare usoara si sigura.

Cadru si furca din otel sunt construite intr-o carcasa robusta si rezistenta la torsiune. Bara de tractiune are o forma ergonomica si maner acoperit cu plastic pentru confortul utilizatorului. Liza manuala PHW 2507 este disponibila in diferite lungimi ale furcii, astfel incat sa se potriveasca nevoilor individuale.

Transpaletul manual cu aceste caracteristici tehnice este un echipament de transport foarte eficient si fiabil. Are o capacitate de incarcare de pana la 2500 kg, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru sarcini grele in diverse medii de lucru.

Acest transpalet manual Unicraft PHW 2507 este echipat cu roti deplasare din poliuretan, care sunt durabile si asigura o manevrare usoara si silentioasa. Greutatea aproximativa a acestui transpalet manual este de 68 kg, ceea ce il face usor de manevrat si de depozitat.

Lungimea furcilor este de 1150 mm, in timp ce latimea furcii este de 160 mm. Latimea totala a furcii este de 540 mm, ceea ce asigura o buna stabilitate si manevrabilitate in timpul transportului.

Inaltimea ridicarii minime a furcii este de 85 mm, in timp ce inaltimea ridicarii maxime este de 200 mm. Acest lucru permite operatorului sa transporte incarcaturi la diverse inaltimi si sa ajusteze inaltimea in functie de nevoi.

Dimensiunile rotilor conducatoare sunt de Ø 200 x 50 mm, in timp ce dimensiunile rotilor din spate sunt de Ø 80 x 70 mm. Acestea sunt suficient de mari pentru a trece peste obstacole sau denivelari si asigura o manevrare stabila si sigura.

Raza de intoarcere a transpaletului manual este de 1281 mm, ceea ce il face foarte manevrabil si ideal pentru spatii inguste sau incaperi unde este nevoie de o manevrare precisa.

In ceea ce priveste dimensiunile generale, latimea este de 540 mm, lungimea este de 1555 mm si inaltimea este de 1230 mm. Toate aceste caracteristici fac din acest transpalet manual un echipament de transport excelent pentru depozite, hale de productie si orice mediu in care este nevoie de transport si manipulare a marfurilor.

Caracteristici tehnice

Material
poliuretan
Greutate aproximativa
68 kg
Lungime furci
1150 mm
Latime furca
160 mm
Capacitate
2500 kg
Latime totala furci
540 mm
Inaltime ridicare minima furci
85 mm
Inaltime ridicare maxima furci
200 mm
Dimensiuni roata conducatoare (diametru x grosime)
Ø 200 x 50 mm
Dimensiuni roti spate (diametru x grosime)
Ø 80 x 70 mm
Raza intoarcere
1281 mm
Latime (l)
540 mm
Lungime (L)
1555 mm
Inaltime (H)
1230 mm

Despre UNICRAFT Germania

UNICRAFT - Produse de calitate la un pret rezonabil

Daca doriti sa achizitionati produse la un pret foarte rezonabil, atunci aveti garantia ca veti lua decizia corecta cu UNICRAFT. Datorita designului inteligent si de ultima generatie, precum si a utilizarii componentelor de inalta calitate, puteti fi siguri ca veti achizitiona un produs care garanteaza fiabilitate maxima si siguranta operationala. O comparatie a preturilor intre produse cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre UNICRAFT va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si performanta la pret si este achizitia potrivita decizie pentru tine.

Comentarii (0)
Atentie!

* Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Produs adăugat în comparator