Apelează: 0734 354 828

Troliuri electrice cu cablu

Se afiseaza 1-12 din 21 produs(e)
Filtrează după
Utilizare
Sarcina maxima
Sarcina maxima fara scripete
În plus... Mai puțin
Sarcina maxima cu scripete
Inaltime de ridicare fara scripete
În plus... Mai puțin
Inaltime de ridicare cu scripete
Viteza de ridicare
În plus... Mai puțin
Viteza de ridicare fara scripete
Viteza de ridicare cu scripete
Producătorii
Preț
lei lei
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Aplicabilitate | Utilizare

Un troliu electric cu cablu este un troliu cu cablu pentru ridicare, ideal si pentru tractiune utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 400 kg fara scripete si 800 kg cu utilizarea unui scripete.

Se utilizeaza troliuri electrice cu cablu pentru diferite aplicatii precum incarcarea, descarcarea, transportul si manevrarea diverselor piese in depozite de materiale, docuri, intreprinderi mecanice, santiere navale, fabrici de confectii metalice etc.

Acest troliu electric cu cablu este conceput pentru ridicarea si tragerea unei sarcini mari cu un grad ridicat de eficienta, in conditii de siguranta si cu eficienta ridicata.

Acest troliu electric este echipat cu limitatoare de cursa pentru circuitul electric, la ambele capete.

Panoul de control este dotat cu buton pentru oprirea de urgenta a troliului.

Acest troliu electric este echipat cu sistem de franare mecanica ce retine sarcina chiar si atunci cand acesta este decuplat de la alimentarea cu energie.

Recomandari | Avantaje

Datorita dotarii cu motor monofazat, acest troliu electric acopera o arie larga de utilizare fiind recomandat, in special, pentru aplicatii industriale, iar datorita acestei arii largi de aplicatii, troliul ofera un raport optim cost – beneficiu.

Motorul puternic garanteaza rezultate optime in exploatare chiar si la utilizarea continua, deoarece acest troliu este echipat cu protectie pentru motor ce previne supraincalzirea.

Acest troliu electric are o constructie robusta si rigida si poate fi fixat rapid in pozitia de lucru.

Este echipat cu panou de comanda si control cu cablu cu lungimea de 1,5 metri ce asigura o exploatare facila.

Este recomandat sa va alegeti modelul de troliu electric in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care aceasta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale troliurilor electrice pentru redicat permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator