Apelează: 0734 354 828

Masini combinate universale

Se afiseaza 1-12 din 30 produs(e)

Masinile combinate universale sunt utilaje folosite la prelucrarea lemnului, prevazute cu un abricht, cu o masina de rindeluit de grosime, un circular, iar unele modele au incluse o masa de formatizat si o unitate incizoare, o unitate de frezare si o unitate de mortezat.

Achizitia unei astfel de masini combinate este foarte profitabila, aceasta detinand mai multe functii, putand fi utilizata la mai multe operatiuni iar pretul este mult mai convenabil decat daca achizitionati un utilaj pentru fiecare operatiune.

Masinile combinate universale se utilizeaza la rindeluire, degrosare, frezare, debitare etc. Avantajul utilizarii unui astfel de echipament este ca spatiul de depozitare necesar este mic, operatorul putand avea mai mult spatiu de manevrare in atelier. Cu aceste masini combinate, tamplarii por selecta diverse functii pentru prelucrarea lemnului si pot realiza orice ajustare necesara pentru operatiunea in cauza.

Ca orice utilaj, si masinile combinate universale necesita lucrari de intretinere pentru a mentine integritatea si performanta acestora.

Respectarea conditiilor de siguranta si utilizarea corecta a echipamentelor, precum si luarea unor masuri de protectie (purtarea unei masti, a manusilor, a ochelarilor de protectie) sunt foarte importante in utilizarea masinilor combinate universale.

Filtrează după
Latime de rindeluire
În plus... Mai puțin
Latime de degrosare
În plus... Mai puțin
Inaltime degrosare minim/maxim
Inaltime max. de taiere 90°
În plus... Mai puțin
Inaltime max. de taiere 45°
În plus... Mai puțin
Unitate incizoare
Diametru ax
Inclinare ax
Putere motor rindeluire S1 100%
Putere motor circular S1 100%
În plus... Mai puțin
Putere motor freza S1 100%
În plus... Mai puțin
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator