Apelează: 0734 354 828

Masini pentru tesit margini

Masini pentru tesit margini

Masina pentru tesit margini Metallkraft KE 16

Pret la cerere

Solicita o oferta
Masini pentru tesit margini

Masina pentru tesit margini FERVI 0560

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Masinile pentru tesit margini sunt echipamente de prelucrare utilizate pentru a crea margini netede pe o varietate de materiale, incluzand lemnul, metalul si otelul. Aceste utilaje de frezare a marginilor ofera o eficienta maxima si o precizie exceptionala in tesit, facandu-le esentiale in multe ateliere de prelucrare.

Masini de debavurat: La ce se utilizeaza?

Aceste masini sunt utilizate in procesul de finisare a marginilor pieselor de lucru. In functie de materialul de prelucrat si cerintele specifice ale proiectului, pot fi folosite pentru a realiza un finisaj neted, pentru a pregati marginile pentru sudura sau pentru a crea o anumita forma sau profil.

10 lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti o masina pentru tesit margini:

 1. Materialul de prelucrat: Unele masini sunt special concepute pentru prelucrarea lemnului, in timp ce altele pot fi folosite pentru a tesi marginile metalului sau otelului.
 2. Eficienta: O masina cu o eficienta maxima poate creste productivitatea atelierului dumneavoastra.
 3. Precizia de tesit: Precizia de tesit este esentiala pentru a asigura o calitate ridicata a finisajului.
 4. Reglarea unghiului: Unele masini ofera posibilitatea de a regla unghiul de tesire, ceea ce va permite sa creati margini la diferite unghiuri.
 5. Durabilitate: O masina durabila va asigura o durata de viata lunga si va reduce costurile de intretinere si reparare.
 6. Marime: Dimensiunea masinii ar trebui sa se potriveasca cu spatiul disponibil in atelierul dumneavoastra.
 7. Capacitate: Verificati capacitatea maxima de prelucrare a masinii, pentru a va asigura ca poate gestiona piesele de lucru de dimensiunile dorite.
 8. Functii suplimentare: Unele masini pot oferi functii suplimentare, cum ar fi capacitatea de a tesi margini inclinate sau curbate.
 9. Sistem de prindere: Sistemul de prindere trebuie sa fie robust si sigur, pentru a preveni miscarea piesei de lucru in timpul procesului de tesire.
 10. Cost: Balanseza costul masinii cu caracteristicile si functionalitatile pe care le ofera.

Avantaje Masini pentru Tesit Margini:

 • Eficienta ridicata: Aceste masini permit o prelucrare rapida si eficienta a marginilor.
 • Calitatea finisajului: Produc margini netede si uniforme, imbunatatind calitatea produselor finite.
 • Flexibilitate: Permit lucrul cu o varietate de materiale si forme.

Dezavantaje Masini pentru Tesit Margini:

 • Costuri initiale: Masinile de tesit margini pot fi costisitoare in ceea ce priveste achizitia initiala.
 • Necesitatea de formare: Utilizarea eficienta a masinii necesita o anumita doza de experienta si formare.
 • Intretinere: Necesita o intretinere regulata pentru a mentine eficienta si durabilitatea.

Ce accesorii si consumabile sunt necesare?

Accesoriile si consumabilele necesare depind de tipul masinii de tesit margini pe care o aveti. Acestea pot include freze de diferite dimensiuni si forme, dispozitive de prindere, piese de schimb, si dispozitive de protectie personala.

Masinile de tesit margini sunt echipamente esentiale in prelucrarea lemnului, metalului si otelului. Oferind o eficienta maxima si o precizie superioara in tesit, aceste utilaje pot imbunatati considerabil calitatea produselor finite. Cu toate acestea, alegerea masinii potrivite necesita o evaluare atenta a nevoilor specifice ale atelierului dumneavoastra, a materialelor prelucrate si a bugetului disponibil. Avand in vedere durabilitatea, reglarea unghiului si necesitatea de a produce margini netede, o masina de tesit margini reprezinta o investitie semnificativa in eficienta si productivitatea atelierului dumneavoastra.

Masinile de tesit fac parte din categoria masinilor pentru slefuit metal, fiind prevazute cu freze care ajuta la tesirea marginilor pieselor metalice la diferite unghiuri.

Aceste masini-unelte sunt utilizate cu precadere in atelierele de constructii metalice unde precizia este extrem de importanta.

eMasiniUnelte.ro oferteaza in Romania masini pentru tesit margini profesionale de la producatorii CORMAK, METALLKRAFT si OPTIMUM - calitate la un pret accesibil.

Intrebari frecvente (FAQs) despre Masini de debavurat

Ce se intampla daca freza se toceste sau se strica?
Daca freza se toceste sau se strica, va trebui inlocuita. Majoritatea masinilor de tesit margini permit inlocuirea usoara a frezelor. Este recomandat sa aveti freze de rezerva la dispozitie pentru a minimiza intreruperile de lucru.
Cat de des trebuie sa intretin masina de tesit margini?
Frecventa intretinerii depinde de utilizarea masinii si de recomandarile producatorului. In general, este recomandat sa verificati si sa curatati masina regulat pentru a mentine performanta si durabilitatea.
Ce dimensiuni de piese pot fi prelucrate cu o masina de tesit margini?
Dimensiunea pieselor de lucru pe care o masina de tesit margini le poate prelucra depinde de specificatiile masinii. Unele masini pot prelucra piese de mari dimensiuni, in timp ce altele sunt mai potrivite pentru piese de dimensiuni mici.
Ce tipuri de materiale pot fi prelucrate cu masini pentru tesit margini?
Masinile pentru tesit margini sunt capabile sa prelucreze o varietate de materiale, inclusiv lemn, metal si otel. Totusi, anumite masini pot fi specializate pentru anumite materiale, asa ca este recomandat sa verificati specificatiile masinii.
Este necesara o formare speciala pentru a opera o masina de tesit margini?
Da, este recomandat sa aveti o formare adecvata pentru a opera in siguranta si eficient o masina de tesit margini. Aceasta include intelegerea functionarii masinii, precum si a regulilor de siguranta.
Filtrează după
Unghi de sanfrenare
Latime sanfrenare
Turatii
Putere motor S1
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator