Informații și comenzi: 0763 502 222 | office@emasiniunelte.ro
Ferastraie circulare manuale

Ferastraie circulare manuale

Conține 3 produse.
Showing 1 - 3 of 3 items
 • Ferastrau circular manual Bernardo MHK 200
  04-1005

  Ferastraul circular manual MHK 200 este echipamentul ideal pentru utilizarea pe santiere si in lucrari de montaje. Acest ferastrau este ideal pentru taiere fara rosturi ce nu necesita lichid de racire. Aria de utilizare a acestui model este preponderent in atelierele de reparatii, constructii fatade si lacatuserii.

  266 € fără TVA
  1 271 lei cu TVA
 • Ferastrau circular manual Metallkraft HKS 230
  MK.3840231

  Ferastrau circular manual Metallkraft HKS 230 este echipamentul ideal pentru utilizarea pe santiere si in lucrari de montaje. Acest ferastrau este ideal pentru taiere fara rosturi ce nu necesita lichid de racire. Aria de utilizare a acestui model este preponderent in atelierele de reparatii, constructii fatade si lacatuserii.

  315 € fără TVA
  1 505 lei cu TVA
 • Ferastrau circular manual Bernardo MHK 230
  04-1006

  Ferastrau circular manual Bernardo MHK 230 BERNARDO MHK 230 este echipamentul ideal pentru utilizarea pe santiere si in lucrari de montaje. Acest ferastrau este ideal pentru taiere fara rosturi ce nu necesita lichid de racire. Aria de utilizare a acestui model este preponderent in atelierele de reparatii, constructii fatade si lacatuserii.

   

Ferastraiele circulare manuale sunt ferastraie pentru metal de dimensiuni mici prevazute cu panze circulare. Aceste echipamente sunt folosite in operatiunile de debitare a profilelor si a tevilor care au nevoie de unele retusuri. 
Ferastraiele circulare manuale sunt echipate cu panza tip banda sau cu un disc circular care ajuta la debitarea profilelor si a tevilor. Acest utilaj este recomandat in utilizarea pe santiere si la montaj.

Ofertam ferastraie circulare manuale profesionale de la producatorii BERNARDO, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.