Apelează: 0734 354 828

Magneti pentru ridicare

Magneti pentru ridicare

Magnet pentru ridicare Unicraft PLM 100

Pret la cerere

Solicita o oferta
Magneti pentru ridicare

Magnet pentru ridicare Unicraft PLM 300

Pret la cerere

Solicita o oferta
Magneti pentru ridicare

Magnet pentru ridicare Unicraft PLM 600

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-12 din 13 produs(e)

Aplicabilitate | Utilizare

Magnetul pentru ridicare este destinat ridicarii si transportului sarcinilor metalice plate de pana la 1000 kg sau rotunde de pana la 500 kg, fara sa fie necesare cabluri de ridicat sarcini sau chingi si face posibil un castig de timp in procesul manipularii pieselor metalice.

Acest magnet pentru ridicare este un dispozitiv robust ce asigura conditii excelente de utilizare pentru cei care doresc sa lucreze rapid si in siguranta.

Se utilizeaza magenti pentru ridicare pentru diferite aplicatii precum incarcarea, descarcarea, transportul si manevrarea diverselor piese metalice in depozite de materiale, docuri, intreprinderi mecanice, santiere navale, fabrici de confectii metalice etc.

Acest magnet de ridicat sarcini serveste la manipularea cu usurinta a pieselor plane si circulare, de exemplu, in ateliere de productie si depozite de materiale metalurgice; la scoaterea pieselor de pe foarfece, prese, masini de taiere si de prelucrare a metalelor si la schimbarea formelor din prese cu injectare etc.

Constructia acestui magnet pentru ridicare este conceputa astfel incat sa fie cat mai echilibrata si mai sigura, nefiind necesara depunerea unui efort marit in timpul manipularii.

Recomandari | Avantaje

Principalele avataje obtinute in urma utilizarii unui magnet de ridicare sunt campul magnetic optimizat, fara interferente notabile, faptul ca un magnet permanent este disponibil fara a fi necesara o sursa de curent, precum si greutate unitara redusa ce faciliteaza manevrarea acestuia.

Acest magnet pentru ridicare si transport se cupleaza si se decupleaza prin intermediul manetei de actionare si nu necesita intretinere.

Acest magnet pentru ridicare convinge prin raportul foarte bun pret – eficienta.

Este recomandat sa va alegeti modelul de magnet de atelier in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale magnetilor pentru ridicare permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Filtrează după
Sarcina maxima piese plate
Sarcina maxima piese rotunde
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator