Apelează: 0734 354 828

Masini pentru gaurit

Masina pentru gaurit Winter Doormax Masina pentru gaurit Winter Doormax 2
  Stoc epuizat
  Masini pentru gaurit

  Masina pentru gaurit Winter Doormax

  Pret la cerere

  Solicita o oferta

  Masinile de gaurit lemnul sunt de 2 feluri: masini cu gaurire verticala si masini cu gaurire pe orizontala sau masini pentru mortezat.

  Aceste modele de echipamente, cu actionare pe orizontala sunt prevazute cu sisteme de masa mobila care ajuta la procesul de gaurire si la procesul de mortezare.

  Astfel de masini de gaurit sunt echipate cu capuri pentru gaurire care permit efectuarea procedeelor complexe de gaurire a pieselor din lemn.

  Masinile de gaurit orizontale pot fi echipate cu burghie de gaurire, si nu cu burghie cu dalta ca in cazul masinilor verticale, iar efectuarea mortezelor cu aceste utilaje se face urmand pasii:

  • se masoara si se face semn cu un creion pentru a delimita limitele mortezei
  • se introduce burghiul de gaurit in piesa pentru prelucrat prin avansul piesei perpendicular pe burghiu, se realizeaza astfel o gaura cu un diametru identic cu diametrul burghiului utilizat.
  • se opereaza masa mobila pentru a gauri gradual in lateral si in adancime pe piesa de prelucrat
  • se va slefui morteza daca e cazul

  Masinile de gaurit lemn cu actionare orizontala este raspandita pe piata de profil, aceste utilaje utilizandu-se la prelucrarea pieselor mari cu ajutorul meselor extensibile.

  Aceste modele de masini de gaurit sunt recomandate in operatiunile de gaurire si mortezare facute in atelierele de tamplarie, datorita productivitatii ridicate.

  Filtreaza produsele

  Cursa pe axa X
  Cursa pe axa Y
  Putere motor S1
  Tensiune de alimentare
  Pret
  lei lei
  Producator (marca)
  mai multe filtre restrange filtrele
  Filtreaza

  RECOMANDAREA LUNII

  Produs adăugat în comparator