Apelează: 0734 354 828

Foarfece manuale pentru debitat profile

Foarfeca manuala pentru debitat profile Cormak PBS 9 Foarfeca manuala pentru debitat profile Cormak PBS 9 2
  Disponibil in stoc furnizor
  Foarfece manuale pentru debitat profile

  Foarfeca manuala pentru debitat profile Cormak PBS 7

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Foarfece manuale pentru debitat profile

  Foarfeca manuala pentru debitat profile Cormak PBS 8

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

  Foarfece manuale pentru debitat profile aplicabilitate | Utilizare

  Prelucrarea prin debitarea este unul dintre cele mai economice procedee de prelucrare mecanica, mai ales atunci cand acesta are loc in productia de serie mare si de masa.

  In general, taiera cu foarfece manuale pentru debitat profile, se utilizeaza pentru debitarea foilor de tabla, a pieselor rectilinii sau unghiulare.

  Acest model de foarfece pentru debitat profile este destinat prelucrarii profilelor circulare, patrate, profilelor T, cornier si platbandei.

  Ghilotina este dotata cu anumite cutite calite si slefuite, aceasta fiind realizata din otel de calitate.

  Aceast tip de foarfeca manuala pentru profile este prevazut cu urmatoarele elemente: cutite de calitate, cleme de fixare reglabile, parghie de actionare, statie de stantare / perforare etc.

  Transmisia fortei se realizeaza prin intermediul unor roti dintate supradimensionate care, impreuna cu manerul foarte lung, garanteaza necesitatea unei forte reduse pentru realizarea debitarii semifabricatelor din tabla.

  O ghilotina de taiat tabla si profile este utilizata de obicei pentru debitarea diferitelor forme din foi metalice cu dimensiuni mici. Modelele de ghilotina manuala pentru tabla au dimensiui mici si sunt destinate utilizarii mobile avand o greutate redusa.

  Foarfece manuale pentru debitat profile recomandari | Avantaje

  Taierile cu foarfece manuale de tabla si profile nu necesita operatii speciale de pregatire a piesei ce urmeaza a fi prelucrate, deoarece sunt utilizate de obicei ca operatii premergatoare.

  Aceasta ghilotina manuala este ideala pentru a fi utilizata in debitarea profilelor de catre utilizatorii amatori, in atelierele de reparatii si in atelierele de instruire.

  Ghilotina pentru tabla are o constructie geometrica robusta, din otel, ideala care asigura o vizibilitate buna asupra intregii lungimi a cutitului.

  Un avantaj il constituie faptul ca acest echipament de debitat asigura o taiere geometrica, economica si, de asemenea, este dotat suplimentar cu statie de stantare.

  Fixarea optima a piesei ce urmeaza a fi prelucrate se poate asigura prin faptul ca unele ghilotine sunt prevazute standard cu suport de fixare reglabil in inaltime.

  Ghilotina manuala pentru taiat tabla si profile garanteaza debitarea fara bavuri si la o precizie ridicata.

  Este important sa se cunoasca modul in care utilajul este conceput si modalitatea de utilizare a acestuia pentru a putea fi exploatata corect.

  Foarfece manuale pentru debitat profile | Producători si game

  eMasiniUnelte.ro ofera o gama larga de foarfece manuale pentru debitat profile de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO si HOLZMANN din Austria. 

  Filtrează după
  Fara indoire preliminara (fara preindoire)
  Bara sectiune circulara
  Bara sectiune patrata
  Bara sectiune rectangulara
  Profil T
  Profil L
  Perforare
  Producătorii
  Preț
  lei lei
  Filtru

  RECOMANDAREA LUNII

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator