Apelează: 0734 354 828

Masini pentru frezat cu masa pe role

CORMAK SH-30S PRECISA 400V CORMAK SH-30S PRECISA 400V 2
  Disponibil in stoc furnizor
  Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
  Filtrează după
  Diametru ax
  Turatii ax
  Reglare in inaltime a axului
  Putere motor S1
  Tensiune de alimentare
  Preț
  lei lei
  Producătorii
  Filtru

  RECOMANDAREA LUNII

  Masinile pentru frezat cu role sunt utilaje care sunt folosite la prelucrarea secundara a lemnului.

  Aceste modele de masini pentru frezat se afla in prima categorie de masini de frezat lemnul si se caracterizeaza prin prezenta sistemului de masa culisanta pe role.

  Masinile pentru frezat cu role se utilizeaza pentru procesele standard de frezare a lemnului, axul permitand doar reglajul pe inaltime. Inaltimea axului va putea fi reglata cu o manivela situata in partea laterala a echipamentului si este asigurata cu o siguranta.

  Este necesar utilizarea corecta a acestor echipamente, care consta in selectarea unei saibe potrivite pentru inaltimea capatanii de freza ce trebuie utilizata.

  Reglarea manuala a vitezei de rotatie a axului unei masini pentru frezat cu role are maxim trei trepte si este cuprinsa intre 4000 si 8000 rpm. Pentru ca masinile pentru frezat cu role sa functioneze corespunzator, este necesar sa fie legate la sistemele de exhaustare.

  Instalatiile de exhaustare utilizate trebuie sa detina capacitatea minima de 570 m3/h si sa aiba o viteza minima de aer in conducte de 20m/s pentru particule uscate si 790 m3/h iar viteza minima de aer in conducte sa fie de 28m/s pentru particule umede. Este ideala folosirea unor furtunuri flexibile de exhaustare cu diametrul de 100 mm.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator