Apelează: 0734 354 828

Ferastraie circulare pentru retezat

Ferastraie circulare pentru retezat

Ferastrau circular pentru debitat picioare pentru transpaleti Winter KS 65

Pret la cerere

Solicita o oferta
Ferastraie circulare pentru retezat

Ferastrau circular pentru retezat Winter Cutmax 760

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Operatiunea de retezare, executata de un ferastrau circular pentru retezat, face parte din procesul de prelucrare al lemnului.

In timp, acest ferastrau circular pentru retezat automat a ajuns sa ocupe primul loc pe piata ferastraielor circulare avand o precizie mult mai buna decat celelalte din categoria sa.

Un ferastrau circular de retezat, de mare capacitate, se recomanda a fi utilizat numai in spatiile unde se executa un regim de productie intens.

Ferastraiele circulare pentru retezat automate sunt cu pana la de patru ori mai performante decat ferastraiele circulare manuale pentru retezat.

Cu ajutorul fierastraielor circulare pentru retezat automate se diminueaza deseurile cu 8%, sau chiar mai mult, din materialul brut, in timp ce cu ferastraiele circulare manuale de retezat se elimina doar unele defecte ale materialului de prelucrat.

Frastraiele cu avans automat realizeaza avansul piesei de prelucrat cu ajutorul unor mecanisme cu role, senile, lanturi etc. si sunt ideale pentru fabricile cu activitate de productie in serie avand o productivitate ridicata.

Indiferent de modelul de ferastrau circular pe care intentionati sa-l utilizati, in exploatarea acestuia trebuie tinut cont de cateva aspecte:

  • conexiunea unui fierastrau circular la reteaua electrica trebuie sa asigure existenta unei sigurante de protectie a echipamentului;
  • temperatura aerului din mediul ambient unui fierastrau circular trebuie sa fie intre 5C si +40C;
  • umiditatea realtiva a mediului in care se utilizeaza un fierastrau circular nu trebuie sa depaseasca, de regula, 50% la o temperatura de maxim 40C;
  • modelele de fierastraie circulare trebuie sa fie pozitionate pe podele robuste (care sa sustina si sarcina piesei de prelucrat) si, daca este posibil, sa fie fixate de acestea cu bolturi.
Filtrează după
Lungime de taiere
În plus... Mai puțin
Putere motor S1
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator