Informații: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro
Ferastraie circulare pentru retezat

Ferastraie circulare pentru retezat

Conține 7 produse.
Showing 1 - 7 of 7 items
 • Ferastrau circular pentru retezat Winter Cutmax 450
  CUTMAX450

  Fierastraul circular pentru retezat Cutmax 450 este un ferastrau circular profesional conceput pentru realizarea operatiilor de retezare a pieselor cu dimensiuni maxime de 125 x 125 mm (100 x 250 mm). Acest fierastrau de retezat ofera o productivitate mare fiind ideal pentru utilizarea in atelierele de prelucrare a lemnului in regim intensiv sau debitarea in serie.

  24 255 Lei -1% 24 012 Lei cu TVA
 • Ferastrau circular pentru retezat Winter PS 45 - F
  PS45-F

  Fierastraul circular pentru retezat PS 45 - F este un ferastrau circular profesional conceput pentru realizarea operatiilor de retezare a pieselor cu inaltime maxima de 130 mm si latime maxima 510 mm. Acest fierastrau de retezat ofera o productivitate mare fiind ideal pentru utilizarea in atelierele de prelucrare a lemnului in regim intensiv sau debitarea in serie.

  27 225 Lei -1% 26 953 Lei cu TVA
 • Ferastrau circular pentru retezat Winter PS 50 - F
  PS50-F

  Fierastrau circular pentru retezat PS 50-F PS 50-F este un ferastrau circular profesional conceput pentru realizarea operatiilor de retezare a pieselor cu inaltime maxima de 145 mm si latime maxima 510 mm. Acest fierastrau de retezat ofera o productivitate mare fiind recomandat pentru utilizarea in atelierele de prelucrare a lemnului in regim intensiv sau debitarea in serie.

  29 205 Lei -1% 28 913 Lei cu TVA
 • Ferastrau circular pentru debitat picioare pentru transpaleti Winter KS 65
  KS65

  Ferastraul circular pentru debitat picioare pentru transpaleti Winter KS 65 este un fierastrau circular profesional care este utilizat pentru debitarea picioarelor pentru transpaleti. Acest model are o produsctivitate ridicata (65 piese / minut) si este recomandat pentru exploatarea profesionala.

  34 155 Lei -1% 33 813 Lei cu TVA
 • Ferastrau circular pentru retezat Winter Cutmax 600
  CUTMAX600

  Fierastraul circular pentru retezat Cutmax 600 este un ferastrau circular construit pentru realizarea operatiilor de retezare a pieselor cu dimensiuni maxime de 200 x 200 mm. Acest fierastrau de retezat ofera o productivitate mare fiind ideal pentru utilizarea in atelierele de prelucrare a lemnului in regim intensiv sau debitarea in serie.

  37 125 Lei -1% 36 754 Lei cu TVA
 • Ferastrau circular pentru retezat Winter PS 600/ P
  PS600P

  Fierastraul circular pentru retezat PS 600/ P este un ferastrau circular construit pentru realizarea operatiilor de retezare a pieselor cu inaltimea maxima de 210 mm. Acest fierastrau de retezat permite retezarea inclusiv la unghi de 45° si 60° si ofera o productivitate mare fiind ideal pentru utilizarea in atelierele de prelucrare a lemnului in regim intensiv sau debitarea in serie.

  63 360 Lei -1% 62 726 Lei cu TVA
 • Ferastrau circular pentru retezat Winter Cutmax 760
  CUTMAX760

  Fierastraul circular Cutmax 760 este un ferastrau circular construit pentru realizarea operatiilor de retezare a pieselor cu dimensiuni maxime de 250 x 250 mm. Acest fierastrau circular pentru retezat ofera o productivitate mare fiind ideal pentru utilizarea in atelierele de prelucrare a lemnului in regim intensiv sau debitarea in serie.

  86 625 Lei -1% 85 759 Lei cu TVA

Operatiunea de retezare, executata de un ferastrau circular pentru retezat, face parte din procesul de prelucrare al lemnului.

In timp, acest ferastrau circular pentru retezat automat a ajuns sa ocupe primul loc pe piata ferastraielor circulare avand o precizie mult mai buna decat celelalte din categoria sa.

Un ferastrau circular de retezat, de mare capacitate, se recomanda a fi utilizat numai in spatiile unde se executa un regim de productie intens.

Ferastraiele circulare pentru retezat automate sunt cu pana la de patru ori mai performante decat ferastraiele circulare manuale pentru retezat.

Cu ajutorul fierastraielor circulare pentru retezat automate se diminueaza deseurile cu 8%, sau chiar mai mult, din materialul brut, in timp ce cu ferastraiele circulare manuale de retezat se elimina doar unele defecte ale materialului de prelucrat.

Frastraiele cu avans automat realizeaza avansul piesei de prelucrat cu ajutorul unor mecanisme cu role, senile, lanturi etc. si sunt ideale pentru fabricile cu activitate de productie in serie avand o productivitate ridicata.

Indiferent de modelul de ferastrau circular pe care intentionati sa-l utilizati, in exploatarea acestuia trebuie tinut cont de cateva aspecte:

 • conexiunea unui fierastrau circular la reteaua electrica trebuie sa asigure existenta unei sigurante de protectie a echipamentului;
 • temperatura aerului din mediul ambient unui fierastrau circular trebuie sa fie intre 5C si +40C;
 • umiditatea realtiva a mediului in care se utilizeaza un fierastrau circular nu trebuie sa depaseasca, de regula, 50% la o temperatura de maxim 40C;
 • modelele de fierastraie circulare trebuie sa fie pozitionate pe podele robuste (care sa sustina si sarcina piesei de prelucrat) si, daca este posibil, sa fie fixate de acestea cu bolturi.