Apelează: 0734 354 828

Freze de copiat (masini de copiat)

Masina de frezat colturi rotunde Winter Coernermax Masina de frezat colturi rotunde Winter Coernermax 2
  Disponibil in stoc furnizor
  Freze de copiat (masini de copiat)

  Masina de frezat canturi Winter TrimmerMax Deluxe

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Freze de copiat (masini de copiat)

  Masina de frezat canturi Winter TrimmerMax X2

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Freze de copiat (masini de copiat)

  Masina de copiat, pantograf Winter CopyMax 800

  Pret la cerere

  Solicita o oferta
  Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
  Filtrează după
  Grosime minima / maxima panou
  Grosime cant (PVC)
  Latime maxima de lucru
  Putere motor S1
  În plus... Mai puțin
  Tensiune de alimentare
  Preț
  lei lei
  Producătorii
  Filtru

  RECOMANDAREA LUNII

  In industria de prelucrare secundara a lemnului un rol important in realizarea proceselor de prelucrare este detinut de modelele de freze de copiat.

  Exceptand masinile de copiere a diferitelor piese cu CNC, copierea diferitelor piese reprezentand figuri, imagini, texte, poate fi realizata prin frezare cu ajutorul unor masini denumite freze de copiat masini de frezat prin copiere.

  O freza de copiat asigura copierea pieselor prin mutarea unui cap frezor prin metoda „punct cu punct”.

  Dupa unii specialisti, sunt denumite freze de copiat masinile-unelte destinate realizarii operatiilor de frezare a profilelor (prin punctare) sau contururilor (frezare tridimensionala) in piese de prelucrat confectionate din diferite materiale, cu ajutorul unei freze taietoare.

  Freza taietoare cu care este echipata o astfel de freza lemn reproduce pe suprafata piesei de prelucrat forma sau conturul dupa o matrita.

  Tipuri de freze de copiat

  In ceea ce priveste clasificarea masini de frezat lemn prin copiere, cele mai intalnite categorii de astfel de echipamente sunt: masini de frezat colturi rotunde, masini de frezat canturi si masini de copiat tip pantograf.

  Modelele de masini de frezat colturi sunt freze copiere lemn utilizate pentru aplicatii de rotunjire a colturilor pieselor de prelucrat.

  Aceste masini de frezat lemn sunt prevazute de regula cu doua unitati frezare care asigura rotunjirea ambelor parti ale piesei de prelucrat la o singura trecere.

  Modelele de masini de frezat canturi sunt freze de copiat utilizate pentru frezarea marginilor pieselor din prefabricate, inclusiv pentru frezarea surplusului de cant aplicate cu masini de aplicat cant.

  Aceste masini sunt considerate masini de frezat prin copiere datorita principiului lor de functionare, respectiv prin copierea unei margini pe cealalta fata a piesei de prelucrat.

  Masinile pantograf sunt masini frezare lemn prin copiere care permit realizarea de sculpturi prin copierea figurilor, a imaginilor si diferitelor inscrisuri in materiale precum lemn, metale, piatra, plastic si alte materiale solide.

  Aceste freze de lemn functioneaza prin copierea „punct cu punct” a unei matrite cu ajutorul unui palpator si a unui cap frezor care se deplaseaza pe toate axele.

  In aceasta categorie sunt incluse frezele de copiat care pot lucra pe mai multe axe, de exemplu pot realiza patru copii ale matritei in acelasi timp.

  Unele modele de pantografe pot necesita inceperea copierii cu freze cu diametre mari si trecerea graduala la freze cu diametre mai mici (o data cu reducerea materialului ce trebuie indepartat), iar alte modele pot prelucra direct cu diametre mici.

  Diferitele modele de freze de copiat au aplicabilitate diferita dar acelasi principiu de functionare si au o arie relativ retransa de utilizare, fiind masini-unelte specializate.

  eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare in ceea ce priveste copierea diferitelor piese din lemn prin frezare.

  Pentru a afla mai multe informatii despre gama de masini de frezat lemn prin copiere, contactati echipa noastra pentru a primi materialele si consultanta de specialitate.

  Product added to wishlist
  Produs adăugat în comparator