Apelează: 0734 354 828

Transpalet manual Unicraft PHW 2507 K

Transpalet manual Unicraft PHW 2507 K
Este prevazuta cu pedala de actionare a cilindrului hidraulic
Transpalet manual Unicraft PHW 2507 K
Transpalet manual Unicraft PHW 2507
  • -11%
  • Nou
Transpalet manual Unicraft PHW 2507 K
Este prevazuta cu pedala de actionare a cilindrului hidraulic
Transpalet manual Unicraft PHW 2507 K
Transpalet manual Unicraft PHW 2507
Transpalet manual Unicraft PHW 2507
Este prevazuta cu pedala de actionare a cilindrului hidraulic Transpalet manual Unicraft PHW 2507

Liza manuala Unicraft PHW 2507

  • Capacitate: 2500 Kg
  • Lungime furci: 1150 cm
  • Inaltime ridicare furci: 200 mm
  • Raza de intoarcere: 835 mm

Transpalet manual PHW 2507 K este o solutie ideala pentru depozite si magazine, fiind confortabil si eficient de utilizat. Acest transpalet manual este rezistent si manevrabil, oferind o eficienta sporita si o productivitate mai mare.

UC.6152510

PRP (în ultimile 30 zile): 2.115 lei -11%

1.882 lei

Detalii și descriere

Acest transpalet manual PHW 2507 K permite ridicarea, coborarea si pozitia neutra a incarcaturilor sa fie operate cu o singura mana de manevra, usurand sarcina operatorului si accelerand procesul de transport si ridicare. Functionarea lina si precisa a pompei hidraulice, cu piston cromat dur si supapa de suprapresiune, permite ridicarea si coborarea incarcaturilor cu usurinta si fara efort.

Viteza de directie a acestui transpalet manual poate fi ajustata continuu prin intermediul unei supape de descarcare sensibile, permitand manevrarea si transportul incarcaturilor cu precizie si siguranta. Rulmentii cu bile rezistenti in toate rotile si rotile, impreuna cu rotile din aluminiu extralight cu benzi de rulare din cauciuc masiv si rolele de furca tandem din poliuretan, fac ca sarcinile grele sa fie usor de manevrat, chiar si pe suprafete neuniforme.

Cadru si furca din otel intr-o constructie in carcasa foarte robusta si rezistenta la torsiune, garantand durabilitatea si siguranta in utilizare. Bara de tractiune ergonomica si manerul acoperit cu plastic fac ca acest transpalet manual sa fie usor de manevrat si de transportat, chiar si de catre utilizatorii mai putin experimentati.

De asemenea, acesta este disponibil cu diferite lungimi ale furcii, oferind flexibilitate si adaptabilitate in functie de nevoile specifice. In concluzie, acest transpalet manual PHW 2507 K este o alegere excelenta pentru orice depozit sau magazin, datorita confortului, rezistentei si eficientei sale.

Acest transpalet manual Unicraft PHW 2507 K este un echipament de transport cu o capacitate de incarcare de pana la 2500 kg. Este dotat cu roti deplasare din poliuretan, care sunt durabile si asigura o manevrare usoara si silentioasa. Greutatea aproximativa a acestui transpalet manual este de 68 kg, ceea ce il face usor de manevrat si de depozitat.

Lungimea furcilor este de 1150 mm, in timp ce latimea furcii este de 160 mm. Latimea totala a furcii este de 540 mm, ceea ce asigura o buna stabilitate si manevrabilitate in timpul transportului. Inaltimea ridicarii minime a furcii este de 85 mm, in timp ce inaltimea ridicarii maxime este de 200 mm. Acest lucru permite operatorului sa transporte incarcaturi la diverse inaltimi si sa ajusteze inaltimea in functie de nevoi.

Dimensiunile rotilor conducatoare sunt de Ø 200 x 50 mm, in timp ce dimensiunile rotilor din spate sunt de Ø 80 x 70 mm. Acestea sunt suficient de mari pentru a trece peste obstacole sau denivelari si asigura o manevrare stabila si sigura.

Raza de intoarcere a transpaletului manual Unicraft PHW 2507 K este de 835 mm, ceea ce il face foarte manevrabil si ideal pentru spatii inguste sau incaperi unde este nevoie de o manevrare precisa.

In ceea ce priveste dimensiunile generale, latimea este de 540 mm, lungimea este de 1555 mm si inaltimea este de 1230 mm. Toate aceste caracteristici fac din acest transpalet manual Unicraft PHW 2507 K un echipament de transport excelent pentru depozite, hale de productie si orice mediu in care este nevoie de transport si manipulare a marfurilor.

Caracteristici tehnice

Material
poliuretan
Greutate aproximativa
68 kg
Lungime furci
1150 mm
Latime furca
160 mm
Capacitate
2500 kg
Latime totala furci
540 mm
Inaltime ridicare minima furci
85 mm
Inaltime ridicare maxima furci
200 mm
Dimensiuni roata conducatoare (diametru x grosime)
Ø 200 x 50 mm
Dimensiuni roti spate (diametru x grosime)
Ø 80 x 70 mm
Raza intoarcere
835 mm
Latime (l)
540 mm
Lungime (L)
1555 mm
Inaltime (H)
1230 mm

Despre UNICRAFT Germania

UNICRAFT - Produse de calitate la un pret rezonabil

Daca doriti sa achizitionati produse la un pret foarte rezonabil, atunci aveti garantia ca veti lua decizia corecta cu UNICRAFT. Datorita designului inteligent si de ultima generatie, precum si a utilizarii componentelor de inalta calitate, puteti fi siguri ca veti achizitiona un produs care garanteaza fiabilitate maxima si siguranta operationala. O comparatie a preturilor intre produse cu adevarat echivalente si comparabile va ofera asigurarea ca achizitionarea unui produs de marca de catre UNICRAFT va ofera un produs care se compara in ceea ce priveste usurinta de utilizare, caracteristici, calitate, inginerie si performanta la pret si este achizitia potrivita decizie pentru tine.

Comentarii (0)
Atentie!

* Fotografiile și clipurile video prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Produs adăugat în comparator