Informații și comenzi: 0763 502 222 | comenzi@emasiniunelte.ro
Masini de frezat cu batiu

Masini de frezat cu batiu

Conține 4 produse.
Showing 1 - 4 of 4 items
 • Masina de frezat cu batiu Bernardo BFM 180
  02-1310XL

  Masina de frezat cu batiu Bernardo BFM 180 | Prelucrare metal BFM 180 este destinata pentru realizarea de lucrari de gaurire, frezare si alezare. Datorita numeroaselor posibile aplicatii si gamei largi de accesorii standard, acest model este ideal pentru utilizarea in atelierele mecanice, atelierele de reparatii si industria constructoare de masini.

  14 684 € fără TVA
  70 190 lei cu TVA
 • Masina de frezat cu batiu Bernardo BFM 200
  02-1313XL

  Masina de frezat cu batiu BFM 200 | Utilaje prelucrare metal BFM 200 se caracterizeaza printr-o constructie masiva si greoaie din fonta ce permite prelucrarea optima a pieselor mari de lucru. Acest model este dotat cu un sistem de prindere pneumatica a sculelor ce asigura un confort sporit in exploatare.

  25 634 € fără TVA
  122 531 lei cu TVA
 • Masina de frezat cu batiu Bernardo BFM 2100
  02-1316XL

  Masina de frezat cu batiu BFM 2100 este destinata pentru prelucrarea pieselor mari si cu greutate ridicata. Ghidajele plane, supradimensionate, de pe cele 3 axe garanteaza un maxim de stabilitate si precizie chiar si la supraincarcarea mesei. Capul frezor universal poate fi reglat la orice unghi se doreste permitand realizarea de frezari dificile.

  52 424 € fără TVA
  250 587 lei cu TVA
 • Masina de frezat cu batiu Cormak ZX5150
  CZX5150

  Masina de frezat cu batiu Cormak ZX5150 | Prelucrare metal ZX5150 este o masina de frezat cu batiu ce ajuta la realizarea de operatiuni de gaurire, frezare si alezare. Aceasta masina de frezat este recomandata pentru utilizarea acestora in cadrul atelierelor mecanice, atelierelor de reparatii si chiar in industria de constructii masini.

   

Masinile de frezat cu batiu sunt echipamente utilizate in operatiunile de frezare a pieselor metalice.

Aceste modele de masini de frezat au fost proiectate pentru lucrari de forajare, frezare si adancire. Au in dotarea lor o gama larga de accesorii si sunt utilizate la multiple aplicatii, fiind recomandate pentru utilizarea in atelierele mecanice, atelierele de reparatii si in industria constructoare de masini.

Masinile de frezat cu batiu au o constructie solida si robusta ce asigura precizia operatiunii de frezare.

Aceste tipuri de masini de frezat fac parte din categoria masinilor de frezat metal, a caror masa ruleaza pe un batiu cu canale in coada de randunica.

Aceste echipamente sunt utilizate in operatiunile de frezare complexe.

Complexitatea acestor lucrari de frezare este una din caracteristicile care recomanda aceste utilaje pentru firmele a caror domeniu de activitate este prelucrarea metalului, fiind utilizate de asemenea si in atelierele de reparatii.

Capacitatea de productie a acestor echipamente fac ca acestea sa fie utile atat in operatiunile de frezare la lucrarile mici cat si in cele industriale.

Ofertam masini de frezat cu batiu profesionale de la producatorii CORMAK, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.