Informații și comenzi: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro
Masini de frezat cu batiu

Masini de frezat cu batiu

Conține 2 produse.
Showing 1 - 2 of 2 items
 • Masina de frezat cu batiu Cormak ZX5150
  CZX5150

  Masina de frezat cu batiu Cormak ZX5150 | Prelucrare metal ZX5150 este o masina de frezat cu batiu ce ajuta la realizarea de operatiuni de gaurire, frezare si alezare. Aceasta masina de frezat este recomandata pentru utilizarea acestora in cadrul atelierelor mecanice, atelierelor de reparatii si chiar in industria de constructii masini.

  72 666 Lei cu TVA
 • Masina de frezat universala Cormak UWF 200
  CUWF200

  Masina de frezat universala Cormak UWF200 | Frezare metale Dimensiune masa: 1400 x 400 mm Cursa pe axa x: 800 mm Cursa pe axa y: 400 mm Cormak UWF200 este recomandata pentru realizarea de piese unicat si se caracterizeaza cu utilizarea de combinatii a unui ax vertical si al unuia orizontal. Care permite o prelucrare usoara a pieselor de dimensiuni mari. 

  207 900 Lei cu TVA

Masinile de frezat cu batiu sunt echipamente utilizate in operatiunile de frezare a pieselor metalice.

Aceste modele de masini de frezat au fost proiectate pentru lucrari de forajare, frezare si adancire. Au in dotarea lor o gama larga de accesorii si sunt utilizate la multiple aplicatii, fiind recomandate pentru utilizarea in atelierele mecanice, atelierele de reparatii si in industria constructoare de masini.

Masinile de frezat cu batiu au o constructie solida si robusta ce asigura precizia operatiunii de frezare.

Aceste tipuri de masini de frezat fac parte din categoria masinilor de frezat metal, a caror masa ruleaza pe un batiu cu canale in coada de randunica.

Aceste echipamente sunt utilizate in operatiunile de frezare complexe.

Complexitatea acestor lucrari de frezare este una din caracteristicile care recomanda aceste utilaje pentru firmele a caror domeniu de activitate este prelucrarea metalului, fiind utilizate de asemenea si in atelierele de reparatii.

Capacitatea de productie a acestor echipamente fac ca acestea sa fie utile atat in operatiunile de frezare la lucrarile mici cat si in cele industriale.

Ofertam masini de frezat cu batiu profesionale de la producatorii CORMAK, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.