Apelează: 0734 354 828

Accesorii filetare si roluire

Accesorii filetare si roluire

Set bacuri filetat 1" 70835x

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Bine ati venit pe pagina noastra de Accesorii filetare si roluire, locul ideal pentru a gasi toate instrumentele si accesoriile necesare pentru a va imbunatati si eficientiza activitatile de filetare si roluire. Gama noastra larga de produse de inalta calitate, concepute pentru profesionisti si amatori deopotriva, va va ajuta sa realizati proiecte precise si durabile.

Accesoriile de filetare sunt special concepute pentru a crea filete interioare si exterioare pe diferite materiale, cum ar fi metale, plastice si lemn. Gama noastra de accesorii pentru filetare include:

  • Tarozi si filiere: Aceste instrumente sunt utilizate pentru a taia filete in metale si materiale dure. Tarozi sunt folosite pentru filete interioare, in timp ce filierele sunt utilizate pentru filete exterioare.
  • Seturi de tarozi si filiere: Aceste seturi contin o selectie de tarozi si filiere de diferite dimensiuni si tipuri de filet, facilitand alegerea potrivita pentru proiectul dvs.
  • Accesorii pentru tarozi si filiere: Acestea includ manere, suporturi si alte accesorii care va permit sa utilizati tarozi si filierele in siguranta si cu precizie.
  • Sublere si masuri de verificare: Aceste instrumente va ajuta sa masurati si sa verificati dimensiunile si calitatea filetelor create.

Roluirea este o tehnica utilizata pentru a forma materialele prin trecerea lor intre role cu presiune. Accesoriile noastre de roluire includ:

  • Masini de roluire: Echipamente de roluire cu diferite dimensiuni si capacitati pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice.
  • Role de roluire: Aceste role sunt disponibile in diferite forme, dimensiuni si materiale pentru a se potrivi cu o varietate de aplicatii si materiale.
  • Accesorii pentru masini de roluire: Componente si accesorii de inlocuire, cum ar fi manere, suporturi, dispozitive de ghidare si piese de siguranta.
  • Lubrifianti si fluide de taiere: Aceste produse va ajuta sa mentineti un proces de roluire lin si eficient, prelungind durata de viata a echipamentelor si a accesoriilor.

Va invitam sa explorati pagina noastra de Accesorii filetare si roluire pentru a gasi solutiile perfecte pentru proiectele dvs. de prelucrare a metalelor si materialelor. Cu o gama larga de produse de calitate, suntem siguri ca veti gasi exact ceea ce cautati.

Filtrează după
Producatori
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator