Masini electrice pentru indoit tevi

Masini electrice pentru indoit tevi

Conține 2 produse.
Showing 1 - 2 of 2 items
 • Masina electrica pentru indoit tevi Bernardo BM 42 A
  06-1176

  Masina electrica pentru indoit tevi BM 42 A BM 42 A este conceputa pentru a asigura realizarea indoirilor unei game largi de tevi de diferite dimenisuni din diferite materiale. Datoria numeroaselor posibilitati de indoire aceasta masina este destinata exploatarii de catre utilizatorii profesionisti.

  3 485 € fără TVA 3 630 € -4%
  19 905 lei cu TVA
 • Masina electrica pentru indoit tevi Bernardo BM 60 A
  06-1177

  Masina electrica pentru indoit tevi BM 60 A BM 60 A este destinata pentru indoirea tevilor din otel, inox, cupru, otel hidraulic, tevilor de gaz etc. cu diferite diametre. Datorita ariei largi de utilizare si posibilitatii utilizarii indelungate a acestei masini, model BM 60 A este recomandat pentru utilizatorii profesionisti si pentru realizarea de mici serii.

  4 435 € fără TVA 4 620 € -4%
  25 334 lei cu TVA

Pentru realizarea operatiunilor de indoire a tevilor cu o calitate ridicata a executiei si o productivitate ridicata sunt utilizate masini electrice pentru indoit tevi.

Aceste masini electrice de indoit tevi sunt masini pentru indoit tevi dotate cu motor electric ce realizeaza operatiunea de indoire in mod similar modelelor de aparate electrice de indoit, cu ajutorul unui segment de indoire dotat cu role si inel si a unui papuc de glisare.

Calitatea ridicata a productiei este asigurata prin afisajul digital pentru unghiul de indoire cu care sunt prevazute aceste masini de indoit tevi.

Aceste masini profesionale pentru indoit tevi pot fi achitionate la preturi mici, direct de la furnizori externi prin achizitie intracomunitara.