Apelează: 0734 354 828

Masini de gaurit pentru balamale

Masina pentru gaurit multiplu Winter Variomax Masina pentru gaurit multiplu Winter Variomax 2
Pret la cerere
Masini pentru gaurit multiplu

Masina pentru gaurit multiplu Winter Variomax

Pret la cerere

Solicita o oferta

In operatiunile de gaurire a partii frontale a usii dulapului, atunci cand se doreste montarea unei balamale standard, se vor utiliza masinile de gaurit pentru balamale.

In unele cazuri aceste gauri se pot realiza si manual, insa cand trebuie realizate gauri in serie este necesar folosirea masinilor specializate, mai ales ca standardizarea europeana a balamalelor este stricta.

Standardizarea europeana consta in fixarea balamalelor in orificii cu diametrul de 35 mm, cu orificiu localizat in cazul celor mai multe balamele cu centrul la 22.5 mm(in cazul balamalelor tip Grass) sau 20.5 ( pentru balamalele tip Blum) fata de marginea usii.

Masinile de gaurit pentru balamale sunt echipate cu limitatoare de adancime pentru a preseta adancimea maxima de gaurire.

Dispozitivul de gaurire este compus dintr-o freza folosita la realizarea orificiului cu diametrul de 35 mm si doua burghie de 2 mm utilizate la realizarea orificiilor de fixare din extremitatile balamalei.

Masinile de gaurit pentru balamale sunt de doua feluri: cu actionare manuala, recomandate in micile atelire, si modelele actionate pneumatic, care ofera o productivitate ridicata si sunt ideale la producerea in serie.

Sunt recomandate aceste echipamente datorita costului de achizitie si intretinere redus, productivitatii ridicate, fiind profitabile atat pentru utilizarea in ateliere de mici si mari dimensiuni unde este necesara montarea unor balamale.

Filtrează după
Tip balama
Numar axuri
Distanta ax - masa
Distanta maxima burghiu - masa
Diametru de gaurire
Putere motor S1
Tensiune de alimentare
Preț
lei lei
Producătorii
În plus... Mai puțin
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Produs adăugat în comparator