Apelează: 0734 354 828

Masini de gaurit pentru balamale

Masina pentru gaurit multiplu Winter Variomax Masina pentru gaurit multiplu Winter Variomax 2
  Pret la cerere
  Masini pentru gaurit multiplu

  Masina pentru gaurit multiplu Winter Variomax

  Pret la cerere

  Solicita o oferta

  In operatiunile de gaurire a partii frontale a usii dulapului, atunci cand se doreste montarea unei balamale standard, se vor utiliza masinile de gaurit pentru balamale.

  In unele cazuri aceste gauri se pot realiza si manual, insa cand trebuie realizate gauri in serie este necesar folosirea masinilor specializate, mai ales ca standardizarea europeana a balamalelor este stricta.

  Standardizarea europeana consta in fixarea balamalelor in orificii cu diametrul de 35 mm, cu orificiu localizat in cazul celor mai multe balamele cu centrul la 22.5 mm(in cazul balamalelor tip Grass) sau 20.5 ( pentru balamalele tip Blum) fata de marginea usii.

  Masinile de gaurit pentru balamale sunt echipate cu limitatoare de adancime pentru a preseta adancimea maxima de gaurire.

  Dispozitivul de gaurire este compus dintr-o freza folosita la realizarea orificiului cu diametrul de 35 mm si doua burghie de 2 mm utilizate la realizarea orificiilor de fixare din extremitatile balamalei.

  Masinile de gaurit pentru balamale sunt de doua feluri: cu actionare manuala, recomandate in micile atelire, si modelele actionate pneumatic, care ofera o productivitate ridicata si sunt ideale la producerea in serie.

  Sunt recomandate aceste echipamente datorita costului de achizitie si intretinere redus, productivitatii ridicate, fiind profitabile atat pentru utilizarea in ateliere de mici si mari dimensiuni unde este necesara montarea unor balamale.

  Filtreaza produsele
  Tip balama
  Numar axuri
  Distanta ax - masa
  Distanta maxima burghiu - masa
  Diametru de gaurire
  Putere motor S1
  Tensiune de alimentare
  Pret
  lei lei
  Producator (marca)
  mai multe filtre restrange filtrele
  Filtreaza

  RECOMANDAREA LUNII

  Produs adăugat în comparator