Masini pneumatice pentru decupat

Masini pneumatice pentru decupat

Conține 2 produse.
Showing 1 - 2 of 2 items
 • Masina pneumatica pentru decupat Bernardo AK 130 P
  06-1051

  Masina pneumatica pentru decupat AK 130 P este destinata exploatarii de catre utilizatorii profesionisti si in ateliere de prelucrari metalice oferind posibilitatea debitarii de foi metalice (otel) cu grosimi de pana la 3 mm. Actionarea pneumatica a acestei masini ofera o productivitate ridicata.

  2 352 € fără TVA 2 450 € -4%
  13 435 lei cu TVA
 • Masina pneumatica pentru decupat Bernardo AK 150 P
  06-1052

  Masina pneumatica pentru decupat AK 150 P este prevazuta cu sistem de actionare pneumatic ce garanteaza o productivitate ridicata. Acesta masina este recomandata exploatarii de catre utilizatorii profesionisti si in ateliere de prelucrari metalice oferind posibilitatea debitarii de foi metalice (otel) cu grosimi de pana la 2 mm.

  2 496 € fără TVA 2 600 € -4%
  14 257 lei cu TVA

In industria prelucrarilor metalice o operatiune importanta este cea de decupare a foii metalice dupa anumite sabloane.

In atelierele in care aceasta activitate se realizeaza cu o oarecare frecventa, achizitia unei masini pentru decupat electrice poate reprezenta cea mai ieftina varianta pentru obtinerea produselor finite la cel mai bun pret de productie si cea mai buna calitate.

Cu o productivitate relativ ridicata, aceste modele de masini de decupat pot fi achizitionate atat intern, cu livrare din stoc in 48 ore, precum si direct de la furnizori externi, prin achizite intracomunitara.