Apelează: 0734 354 828

Compresoare cu surub

Compresor cu surub Cormak IZBERG 50 VARIO Compresor cu surub Cormak IZBERG 50 VARIO 2
Pret la cerere
Compresoare cu surub

Compresor cu surub Cormak IZBERG 50 VARIO

Pret la cerere

Solicita o oferta
Compresor cu surub Cormak THEOR 7,5 10 Bar cu uscator de aer comprimat N10S Compresor cu surub Cormak THEOR 7,5 10 Bar cu uscator de aer comprimat N10S 2
  • Pachet
Pret la cerere
Compresoare cu surub

Compresor cu surub Cormak THEOR 7,5 - 10 Bar cu uscator de aer comprimat N10S

Pret la cerere

Solicita o oferta

Un compresor cu surub sau elicoidal este un tip de compresor de gaz care utilizeaza un mecanism de deplasare rotativ. Ele sunt de obicei folosite pentru a inlocui compresoarele cu piston, acolo unde sunt necesare volume mari de aer de inalta presiune, fie pentru aplicatii industriale mari sau de a folosi unelte pneumatice de mare putere, cum ar fi ciocane de abataj.

Un compresor cu surub este format din doua rotoare, unul conducator cu dinti in forma convexa si unul condus, cu dinti de forma concava. In timpul angrenarii cele doua rotoare se intrepatrund formand o linie continua de angrenare de la partea de aspiratie la cea de refulare. Spatiul dintre dintii rotoarelor devin din ce in ce mai mici de la aspiratie la refulare, realizand astfel comprimarea gazului. Actionarea rotoarelor se face fie direct, fie prin intermediul unei perechi de roti dintate. Compresoarele cu surub fara injectie de ulei pot fi folosite pentru un raport de comprimare de 3,5-4, iar compresoarele cu surub cu injectie de ulei pot realiza un raport de comprimare de 10-15, maxim 20, intr-o singura treapta.

Aceste compresoare cu surub se folosesc in diverse domenii cum ar fi statiile de extractie petrol si gaze naturale, statiile off-shore, industria petrochimica, aplicatii industriale, pompare gaze in conducte sau rezervoare de stocare, sitemul de alimentare cu gaze a turbinelor de gaz, actionare de unelte pneumatice etc.

Filtreaza produsele
Presiune maxima
Debit
mai multe filtre restrange filtrele
Capacitatea rezervorului
Racord de evacuare a aerului
Putere motor S1
mai multe filtre restrange filtrele
Tensiune de alimentare
Producator (marca)
mai multe filtre restrange filtrele
Pret
lei lei
Filtreaza

RECOMANDAREA LUNII

Produs adăugat în comparator