Informații și comenzi: 0734 354 828 | 0332 086 816 | comenzi[at]emasiniunelte.ro
Masini de gaurit cu talpa magnetica

Masini de gaurit cu talpa magnetica

Conține 28 produse.
Showing 1 - 28 of 28 items

Modelele de masini de gaurit prevazute cu sisteme de fixare cu electromagneti, indiferent de forma acestora (drepte, in V, pentru tevi rectangulare, tevi rotunde etc.) sunt denumite de masini de gaurit cu talpa magnetica sau masini de gaurit magnetice.

O masina de gaurit cu talpa magnetica este prevazuta cu un intrerupator pentru activarea si dezactivarea electromagnetului, precum si cu un lant de siguranta ce permite utilizarea acesteia pentru realizarea de gauri prin fixarea pe grinzi verticale din otel.

Posibilitatea fixarii magnetice permite utilizarea modelelor de masini de gaurit cu talpa magnetica pentru realizarea de gauri si filete in diferite piese plasate intr-o structura metalica ce este deja construita, cu precizie ridicata si in conditii de siguranta.

Datorita electromagnetilor cu care este prevazuta, o masina de gaurit magnetica poate fi operata foarte simplu prin fixarea acesteia pe piesa de prelucrat, in timp ce alte modele de masini de gaurit necesita, de exemplu, sa fie tinute cu mana si pot influenta in sens negativ atat precizia de prelucrare cat si siguranta operatorului.

O masina gaurit cu talpa magnetica este utilizata in mod uzual in santierele de constructii pentru realizarea unor orificii necesare fixarii unor grinzi metalice, de exemplu.

Unele masini de gaurit cu talpa magnetica pot fi prevazute cu avans automat, sisteme de lubrifiere centralizate si magneti industriali care permit o exploatare intensiva a acestora.

Pentru realizarea operatiei de gaurire cu ajutorul unei masini de gaurit cu talpa magnetica, pot fi utilizate burghie, carote si, mai rar, capuri de frezare.

Utilizarea de masini de gaurit cu talpa magnetica este in acest moment o necesitate si reprezinta o investitie profitabila avand in vedere aria de utilizare a acestor masini si costurile de exploatare.

Gama de masini de gaurit cu talpa magnetica pe care v-o prezentam se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat utilizatorilor profesionisti din santierele de constructii, atelierele de prelucrari metalice, precum si atelierele de intretinere si reparatii.

O masina de gaurit cu talpa magnetica poate fi utilizata in conditii de siguranta daca se intretine si se utilizeaza in mod corespunzator electromagnetul si lantul de siguranta.

eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si la un raport pret-beneficiu ideal.

Pentru a beneficia de asistenta tehnica in alegerea corecta a unei masini de gaurit cu talpa magnetica potrivita necesitatilor dumneavoastra contactati consilierii nostri.

Web Analytics