Informații: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro
Troliuri electrice cu lant

Troliuri electrice cu lant

Conține 12 produse.
Showing 1 - 12 of 12 items
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZT 500
  UC.6198050

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZT 500 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 500 kg la o inaltime de pana la 6 metri. Acest troliu electric este dotat doar cu motor de ridicare si are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  4 376 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZT 1000
  UC.6198100

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZT 1000 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 1 tona la o inaltime de pana la 6 metri. Acest troliu electric este dotat doar cu motor de ridicare si are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  4 816 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZT 2000
  UC.6198120

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZT 2000 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 2 tone la o inaltime de pana la 6 metri. Acest troliu electric este dotat doar cu motor de ridicare si are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  4 945 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZT 5-1
  UC.6194005

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZT 5-1 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 500 kg la o inaltime de pana la 6 metri. Acest troliu electric este dotat doar cu motor de ridicare si are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  4 995 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZF 5-2
  UC.6194105

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZF 5-2 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 500 kg la o inaltime de pana la 6 metri. Datorita dotarii cu motor de ridicare si motor de deplasare, acest troliu electric are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  5 737 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZT 10-1
  UC.6194010

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZT 10-1 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 1 tona la o inaltime de pana la 6 metri. Acest troliu electric este dotat doar cu motor de ridicare si are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  6 247 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZF 500
  UC.6199050

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZF 500 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 500 kg la o inaltime de pana la 6 metri. Datorita dotarii cu motor de ridicare si motor de deplasare, acest troliu electric are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  6 371 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZF 1000
  UC.6199100

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZF 1000 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 1 tona la o inaltime de pana la 6 metri. Datorita dotarii cu motor de ridicare si motor de deplasare, acest troliu electric are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  6 772 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZF 10-2
  UC.6194110

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZF 10-2 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 1 tona la o inaltime de pana la 6 metri. Datorita dotarii cu motor de ridicare si motor de deplasare, acest troliu electric are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  6 989 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZT 20-1
  UC.6194020

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZT 20-1 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 2 tone la o inaltime de pana la 6 metri. Acest troliu electric este dotat doar cu motor de ridicare si are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  7 242 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZF 2000
  UC.6199200

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZF 2000 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 2 tone la o inaltime de pana la 6 metri. Datorita dotarii cu motor de ridicare si motor de deplasare, acest troliu electric are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  7 286 Lei cu TVA
 • Troliu electric cu lant Unicraft EKZF 20-2
  UC.6194120

  Troliul electric cu lant Unicraft EKZF 20-1 este un troliu cu lant pentru ridicare utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 2 tone la o inaltime de pana la 6 metri. Datorita dotarii cu motor de ridicare si motor de deplasare, acest troliu electric are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

  7 984 Lei cu TVA

Aplicabilitate | Utilizare

Acest troliu electric cu lant este un troliu utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 2 tone la o inaltime de pana la 6 metri.

Acest troliu electric este prevazut standard cu carucior actionat electric pentru deplasarea pe orizontala, pe sina cu latimea intre 100 - 150 mm. Motorul de deplasare asigura deplasarea pe orizontala a sarcinii, prin deplasarea caruciorului troliului.

Este echipat cu panou de comanda si control si cu cablu cu lungimea de 4,5 metri ce asigura o exploatare facila. Panoul de control este prevazut cu intrerupator pentru oprirea de urgenta a troliului cu lant.

Se utilizeaza troliuri electrice cu lant pentru diferite aplicatii precum incarcarea, descarcarea, transportul si manevrarea diverselor piese in depozite de materiale, docuri, ateliere mecanice, santiere navale, fabrici de confectii metalice etc.

Acest troliu electric este echipat cu sistem de franare mecanica ce retine sarcina chiar si atunci cand acesta este decuplat de la alimentarea cu energie.

Recomandari | Avantaje

Datorita dotarii cu motor de ridicare si motor de deplasare, acest troliu electric cu lant are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

Acest troliu electric cu lant este recomandat pentru ridicarea unei sarcini ridicate cu un grad ridicat de eficienta, in conditii de siguranta si cu eficienta ridicata.

Constructia si echiparea acestui troliu electric cu lant sunt adecvate utilizarii intensive, de regula pentru aplicatii care implica translatia sarcinilor. Datorita sistemului cu ambreiaj acest troliu electric cu lant beneficiaza de protectie la suprasarcina.

Motorul de ridicare puternic al troliului asigura rezultate optime in exploatare chiar si la utilizarea continua.

Este recomandat sa va alegeti modelul de troliu electric cu lant in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care aceasta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale troliurilor  cu lant pentru redicat permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.