Apelează: 0734 354 828

Troliuri electrice cu lant

Troliuri electrice cu lant

Troliu electric cu lant Unicraft EKZF 500

Pret la cerere

Solicita o oferta
Troliuri electrice cu lant

Troliu electric cu lant Unicraft EKZF 1000

Pret la cerere

Solicita o oferta
Troliuri electrice cu lant

Troliu electric cu lant Unicraft EKZF 2000

Pret la cerere

Solicita o oferta
Se afiseaza 1-12 din 15 produs(e)

Aplicabilitate | Utilizare

Acest troliu electric cu lant este un troliu utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 2 tone la o inaltime de pana la 6 metri.

Acest troliu electric este prevazut standard cu carucior actionat electric pentru deplasarea pe orizontala, pe sina cu latimea intre 100 - 150 mm. Motorul de deplasare asigura deplasarea pe orizontala a sarcinii, prin deplasarea caruciorului troliului.

Este echipat cu panou de comanda si control si cu cablu cu lungimea de 4,5 metri ce asigura o exploatare facila. Panoul de control este prevazut cu intrerupator pentru oprirea de urgenta a troliului cu lant.

Se utilizeaza troliuri electrice cu lant pentru diferite aplicatii precum incarcarea, descarcarea, transportul si manevrarea diverselor piese in depozite de materiale, docuri, ateliere mecanice, santiere navale, fabrici de confectii metalice etc.

Acest troliu electric este echipat cu sistem de franare mecanica ce retine sarcina chiar si atunci cand acesta este decuplat de la alimentarea cu energie.

Recomandari | Avantaje

Datorita dotarii cu motor de ridicare si motor de deplasare, acest troliu electric cu lant are o arie larga de aplicatii industriale oferind un raport optim cost-beneficiu.

Acest troliu electric cu lant este recomandat pentru ridicarea unei sarcini ridicate cu un grad ridicat de eficienta, in conditii de siguranta si cu eficienta ridicata.

Constructia si echiparea acestui troliu electric cu lant sunt adecvate utilizarii intensive, de regula pentru aplicatii care implica translatia sarcinilor. Datorita sistemului cu ambreiaj acest troliu electric cu lant beneficiaza de protectie la suprasarcina.

Motorul de ridicare puternic al troliului asigura rezultate optime in exploatare chiar si la utilizarea continua.

Este recomandat sa va alegeti modelul de troliu electric cu lant in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care aceasta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale troliurilor  cu lant pentru redicat permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Filtrează după
Sarcina maxima
Inaltime de ridicare
Viteza de ridicare
În plus... Mai puțin
Producătorii
Preț
lei lei
Filtru

RECOMANDAREA LUNII

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator